Tayyip3458
Üye
- İsim
- Tayyip
Cümleten Selamun Aleyküm golf7 aracımın bütün gizli özelliklerini açtırmak istiyorum İstanbul içi önerebileceğiniz yerler varmıdır.
Arabaya herhangi bi zararı yok hocam, yanlış kodlama yapmadığınız sürece...Arabaya zararı oluyor mu bu durumun?
Tespitinizin doğruluk payı, insanların elbet birgün öleceği kadar kesin ve net. Maalesef bazı insanlar teşekkür etmeyi unutmuş. Onun dışında sarf ettikleri cümleler ancak İşleri bitene kadar. Daha sonra forumun genelinde de olduğu gibi, bir daha ne selam ne sabah...100 tl ye Gizli Kodlama işleri rağbet görüyor maşallah ; Lakin ücretsiz yapan Forum üyelerimize çoğu zaman Bir Sağolun, Allah razı olsunu bile çok gören insanlarla karşılaştı bu forum ben şahidim. Demek ki Ücretli yapmak gerekiyormuş Kişisel Görüşüm olup Küçük bir Mecazi Durum tespiti yaptım diyelim.
Keyifli Forumlar Herkese.
Nefret ettiğim tiplerdirTespitinizin doğruluk payı, insanların elbet birgün öleceği kadar kesin ve net. Maalesef bazı insanlar teşekkür etmeyi unutmuş. Onun dışındaki sarf ettikleri cümleler ancak İşleri bitene kadar. Daha sonra forumun genelinde de olduğu gibi, bir daha ne selam ne sabah...
Maalesef hocam, böyle insanlar hep var olacaklar. İyimi yapıyoruz kötümü Bişey demek zor, hayırlısı. Ender hocamın da dediğini gibi parayla yapmak lazım yardımı da ama bize gelmez ya ben para alamam.Nefret ettiğim tiplerdirTespitinizin doğruluk payı, insanların elbet birgün öleceği kadar kesin ve net. Maalesef bazı insanlar teşekkür etmeyi unutmuş. Onun dışındaki sarf ettikleri cümleler ancak İşleri bitene kadar. Daha sonra forumun genelinde de olduğu gibi, bir daha ne selam ne sabah...
Devamını göster
Hocam çok paraymis[mention=208]Ender[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] Ben de açtırmayı düşünüyorum. Eğer forumda İstanbul/Avrupa yakasında yapan birisi varsa en azından paramız yabancıya gitmemiş olur. Ben sadece 2 özellik açmak istiyorum(amerikan park ve direksiyona duyarlı sis lambalarının yanması). Bu gün birkaç yere sordum 150-250 lira arasında değişen ücret talep ettiler, piyasası bu mu bilmiyorum ama çok pahalı geldi bana.
UstadimMaalesef hocam, böyle insanlar hep var olacaklar. İyimi yapıyoruz kötümü Bişey demek zor, hayırlısı. Ender hocamın da dediğini gibi parayla yapmak lazım yardımı da [emoji4] ama bize gelmez ya ben para alamam.