Merhabalar bugun arabaya bindim normalde R alınca sağ aynanın aşağı inerdi inmedi bende kontrol ettiğimde iki aynanında joyisyikle kontrol edemediğimi fark ettim bu sorunla daha önce karşılaşan oldumu sorun neden kaynaklı ?
Ayna kumandasında bir problem olabilir mi hocam?Merhabalar bugun arabaya bindim normalde R alınca sağ aynanın aşağı inerdi inmedi bende kontrol ettiğimde iki aynanında joyisyikle kontrol edemediğimi fark ettim bu sorunla daha önce karşılaşan oldumu sorun neden kaynaklı ?
Yani ısıtma da çalışmıyorsa kumandadan kaynaklı bir problemdir diye düşündüm. Belki soketinde bir problem vardır.@frknyldrm onu demedim de çift taraflı joyistik çalışmıyor
Şanlıurfa'da belki zor olabilir ama elinizi üstüne koyup ısıtmayı açarsanız hissedilebilir hocam.Isıtmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacam urfadayım sıcakta anlarmıyım ?
Bunu bilmiyordum, faydalı bilgiBende sağ aynanın kontrolü gitmişti joystick değişimi ile problemi çözdüm. Güzel bilgi: kapı panelini komple sökmeden değişim yapabilirsiniz.
Isıtma hava sıcaksa çalışmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 15-20 derece arasında bir sıcaklık ve altındaki sıcaklıklada devreye giriyor. Üstündeki sıcaklıklarda maalesef devreye sokamıyorsunuz. Net sıcaklıkları bilen arkadaşlar zaten yazacaktır.
20 derece üzerindeki sıcaklıklarda aktif olmuyor ayna ısıtması. Ancak bu aralar geceleri 16-17 derecelere iniyor. Gece test edebilirsiniz. Ayrıca ısıtıcı devredeyken menüden kontrol edince konfor tüketicisi kısmında uyarı olarak da görebilirsiniz.Şanlıurfa'da belki zor olabilir ama elinizi üstüne koyup ısıtmayı açarsanız hissedilebilir hocam.