Golf 7 1.2 tsi ile aranıza katıldım

forum  yemekhanesinden  sıra numarası alıp  

baklava  fonu  dayanışma  yardım sandığı için  gerekli  excel dosyasına isminiz yazdırın. 

@HONEY  hocamız  motor hacminize göre  porsiyon / gram  baklava  ödeneği    kara defter kaydı oluşturduktan sonra , üyeliğiniz tasdik edilir

Merhaba arkadaslar. 2015 1.2 tsi alarak araniza katildim.Forum kulturunu severim. İnsallah burada da guzel zamanlar geciririz. herkese tekrar merhaba..
Hoş geldiniz hocam, keyifli forumlar.  :like:

baklava  fonu  dayanışma  yardım sandığı için  gerekli  excel dosyasına isminiz yazdırın. 

@HONEY  hocamız  motor hacminize göre  porsiyon / gram  baklava  ödeneği    kara defter kaydı oluşturduktan sonra , üyeliğiniz tasdik edilir
Baklava listesi bence artık dolmuştur, artık yöresel lezzetler listesine geçelim derim @HONEY Bülent Abi.

Aytuğ Hocam Erzurum'da imiş, cağ kebabı olabilir mesela. :D

[mention=11839]HONEY[/mention]  hocamız  motor hacminize göre  porsiyon / gram  baklava  ödeneği    kara defter kaydı oluşturduktan sonra , üyeliğiniz tasdik edilir
Ustadim hemen korkutmayalim

Yavaş yavaş

Baklava listesi bence artık dolmuştur, artık yöresel lezzetler listesine geçelim derim [mention=11839]HONEY[/mention] Bülent Abi.
Aytuğ Hocam Erzurum'da imiş, cağ kebabı olabilir mesela. [emoji3]
Bana uyar valla

Excel dosyasini eritme zamani geliyor yasaklar bitsin yönetim bir toplantı ayarlar artik

cağ oltu kebab deyince 

Erzurum vakfının  ankara etimesgutta  kendi mekanı var . 

fiyat ve lezzet  olarak  oohhhhh iyi ki gelmişiz denecek bir yer ,  Küçük salaş bir yer aslında 

https://tr.foursquare.com/v/esav-cağ-kebap-salonu/55a7f0ea498e0c87025fb5b4

tavsiyedir 

3 şiş  idealdir . 

4 şiş  şükür iyi doyduk dedirtir. 

@HONEY  için 8 şiş rölanti miktar ,  fazlasını bilmem 

Geri