PassificGolf7
Üye
Merhaba arkadaslar. 2015 1.2 tsi alarak araniza katildim.Forum kulturunu severim. İnsallah burada da guzel zamanlar geciririz. herkese tekrar merhaba..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoş geldiniz hocam, keyifli forumlar.Merhaba arkadaslar. 2015 1.2 tsi alarak araniza katildim.Forum kulturunu severim. İnsallah burada da guzel zamanlar geciririz. herkese tekrar merhaba..
Baklava listesi bence artık dolmuştur, artık yöresel lezzetler listesine geçelim derim @HONEY Bülent Abi.forum yemekhanesinden sıra numarası alıp
baklava fonu dayanışma yardım sandığı için gerekli excel dosyasına isminiz yazdırın.
@HONEY hocamız motor hacminize göre porsiyon / gram baklava ödeneği kara defter kaydı oluşturduktan sonra , üyeliğiniz tasdik edilir
Ustadim hemen korkutmayalimforum yemekhanesinden sıra numarası alıp
baklava fonu dayanışma yardım sandığı için gerekli excel dosyasına isminiz yazdırın.
[mention=11839]HONEY[/mention] hocamız motor hacminize göre porsiyon / gram baklava ödeneği kara defter kaydı oluşturduktan sonra , üyeliğiniz tasdik edilir
Bana uyar vallaBaklava listesi bence artık dolmuştur, artık yöresel lezzetler listesine geçelim derim [mention=11839]HONEY[/mention] Bülent Abi.
Aytuğ Hocam Erzurum'da imiş, cağ kebabı olabilir mesela. [emoji3]
Hoş geldiniz hocamMerhaba arkadaslar. 2015 1.2 tsi alarak araniza katildim.Forum kulturunu severim. İnsallah burada da guzel zamanlar geciririz. herkese tekrar merhaba..