latissimusdorsi
Üye
Kesinlikle olmalı arşivlerimizde. 2 tane var bende , Kaybedersem diye almıştım ayrı ayrı yerlerde saklanıyor birisi giderse diğeri kalsın diyeBu dergi hepimizde olması gereken bir dergi gerçekten, fiyatı da çok uygun.
İlk aldığımda heyecandan sırf bu dergi için konu açmıştım, arada açıp bakıyorum geçmişe yolculuk gibi...Kesinlikle olmalı arşivlerimizde. 2 tane var bende , Kaybedersem diye almıştım ayrı ayrı yerlerde saklanıyor birisi giderse diğeri kalsın diye
Abi kasaya filan kaldır birini sağlam olsunKesinlikle olmalı arşivlerimizde. 2 tane var bende , Kaybedersem diye almıştım ayrı ayrı yerlerde saklanıyor birisi giderse diğeri kalsın diye
Bazen birkac kez tiklayinca sepete atiyor.Hayırlı olsun hocam, az önce dergiden sipariş verecektim ama sipariş ekranında bir sorun var gibi?
Kesinliklebu dergi hepimizde olmali, ben de yeni gordum.Bu dergi hepimizde olması gereken bir dergi gerçekten, fiyatı da çok uygun.
Ups kargo gibi rüşdünü ispatlamış bir kargo şirketi ile kapıya geliyor ve 12 TL. Bedava desek yeridir.