Erhan21e
Yeni Üye
- İsim
- Erhan
Herkese merhaba daha önce saniyelik ekranda ünlem işereti görünüp kaybolmuştu ve daha sonra niye hata verdigini anlayamamıştım. Bugün aracım görselde paylaştıgım gibi bir hata verdi 444lü doguş yol yardımı aradım bir teknikere yönlendirdi ve vites ile direksiyon arasındaki işetişim sorunu oldugunu bu yüzden hata verdigini ve bu kusurun araçı N/P arasında geçiş yapmaktan olduğundan bahsetti. Direksiyonun sertleşip sertleşmedigini hareket ettirebiliyorsam mesai saatinde servise gelmem gerektiğini söyledi.
Abimde 2019 model golf var direksiyonu benimkinden çok daha hafif acaba 6 aydır sorunmu vardı bende? yoksa model itibari ile yeni bir teknoloji mi var? o araçta emin degilim. aracım 2017 model ve garantisi bitti araç 6 aydır bende konu ile ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilecek biri varmı? Servis ne kadar fatura çıkarır sorun
Abimde 2019 model golf var direksiyonu benimkinden çok daha hafif acaba 6 aydır sorunmu vardı bende? yoksa model itibari ile yeni bir teknoloji mi var? o araçta emin degilim. aracım 2017 model ve garantisi bitti araç 6 aydır bende konu ile ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilecek biri varmı? Servis ne kadar fatura çıkarır sorun
Moderatör tarafında düzenlendi: