- İsim
- Oğuz Kaan Volkan
Yahu aldigim adam takmis bende 8aydir sokmeye korkuyorum boyasi kalkar diyeYakismis gule gule kullan
Ama kapidaki citalar sanki hic olmamış gibi ilk defa gördüm
Ben de pek yakıştıramadım hocam. Karar sizin ama tabii.Merhaba fren disklerim paslanmisti bugunde bos zamanımda boyayayim dedim ama rengi hosuma gitmedi . Ustune birde eşim apaçi arabasi olmus deyince icime sinmedi Eger kotu olmus derseniz gri alip griye boyaticam yarin :O Ekli dosyayı görüntüle 34000
Ekli dosyayı görüntüle 33998
Ekli dosyayı görüntüle 33999
Amacim Dijonlara el koymaktiDoverde gorunmez bile [emoji3] Ne diyorsun hocam griye mi boyayayim komple
Amacim Dijonlara el koymakti
Bence güzel olmuş ömrü çok uzun olmayabilir tadini cikart daha sonra griyi denersin
@HONEY gibi git cübbeliye okut, üflet, DSG ye hiç bir şey olmaz.Valla yorumlara gore bakicam hocam zaten satmayi düşünüyorum dsg sorun cikartirmi bugun cikartacak mi diye diye keyif alamaz oldum.
Hocam, premium bir markanın D-E sınıfı bir modeline geçmeyecekseniz bence aracınızın kıymetini bilin.Valla yorumlara gore bakicam hocam zaten satmayi düşünüyorum dsg sorun cikartirmi bugun cikartacak mi diye diye keyif alamaz oldum.
Valla abarti olmasin diye mavi yapayim dedim iyice boğdu gri yolu görünüyoraf buyurun,
misal kırmızı şaincilerin içine de kırmızı paspas koymaları geldi aklıma
yani her zaman renk renge uyum olmayabiliyor
tercihim gri den yana olurdu
Konu açacağım zaten Golf 7 Highline Dsg Serit takip tabela okuma uzun far asistani cam tavan u led den sonra neye gecebilirim diye manuel comfortline a gecmek istiyorum Ama uzulurmuyum bilemiyorumHocam, premium bir markanın D-E sınıfı bir modeline geçmeyecekseniz bence aracınızın kıymetini bilin.