Golf7 Trim Sesi

HSolak

Üye
İsim
Hakkı
Öncelikle Merhabalar. Aranıza yeni katıldım 2016 model golf7 1.6tdi dsg aracım var henüz 49bin km de yoğun bass müzik dinlerken ve mucurlu bozuk yolda giderken özellikle arka kapılardan rahatsız edici derecede trim sesi alıyorum bunun sebebi nedir sattığım opel astra aracımda bu kadar trim sesi yoktu böyle bir sorunu olup çözüme kavuşturanların yardımı gerekli. Şimdiden teşekkür ederim.

@HSolak Öncelikle sesin nerden geldiğini tespit etmek gerekir. Araca 2 kişi binin ve mucurlu yol bulun kendinize bir kişi arkada sesin nerden geldiğini tespit etsin.Sonrası kolay silikon sprey işinizi rahatlıkla görecektir. 

Upvote 0
@HSolak arka kapı döşemeleri sökülüp silikon sprey uyguluyor servis. Benim araçtaki sıkıntı böyle çözülmüştü. Yaklaşık 2 senedir çok şükür ses seda yok. 

Upvote 0
@askinilker Kendim kapıları söküp bitüself malzeme ile ses yalıtımı yapmayı düşünüyorum ses kapılardan geliyor hocam bass vurdukça hoparlörün titreşiminden dolayı plastik titreşim yapıyor sanırımüstüne bastırınca kapının ses azalıyor çünki

Upvote 0
@Serkanasn Kapılardan gelen ses normal değil hocam golfe yakışmayan bişey bu ses yalıtımı yol tutuşu rüzgar sesi hissiyatı segmentini emsal niteliğinde ama bu trim sesi kabul edilemez kendim çözüm üretmeye çalışacağım teşekkür euderim

Upvote 0
araci dinlemelere devam..

ic makyaj aynasi kapagindan ses geliyor. Benzer sorunu olan var mi? yada cozum bulan? 

Upvote 0
@HSolak Hoparlör vidaları gevşemiş olabilir kapı kartonunu sökebilirseniz siz yapabilirsiniz olmadı keçe bantlar var ondan alın metal ve oynayan yerlere yapıştırın. 

Upvote 0
@askinilker Hocam hoparlörler vidalı değil, perçinli. Ama kapıya ve kaplamaya işlem yapılabilir. Kaplamaları çıkartın ve sürüş yapın bakalım ses kaplamadan mi kapıdan mi geliyor?

Upvote 0
@askinilker Bitüself,Yapışkan sünger ve bez bant kullanarak yalıtım yapacağım hocam kapılara umarım bir sorun yaşamam araştırıyorum henüz teşekkür ederim.

Upvote 0

Geri
Üst Alt