Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aramızda tespihe ilgi duyan forumdaşlar var mı merak ettim. Ben de yeni yeni merak salmaya başladım, eğer anlayan hocalarım varsa görüşlerini zevkle okumak isterim
var. 4-5 tane tesbihim var. 33lük olmak üzere gümüş işlemeli oltu taşı, gümüş işlemeli koka, işlemeli fildişi 2 adet, koyu kırmızı akik taşı, 99luk koka. ayrıca gümüş yüzüğede merakım var. gümüş/siyah oniks taşı, gümüş/kahve kaplan gözü.
merak nereden geliyor dersen babamdan. elinde envai çeşit değerli tesbih ve yüzük var. tanesi 3-4 bin tl değerinde olanlar var. ayrıca kendisi antikacıdır, her türlü envai çeşit antikası olan dükkanı var memlekette.
emekliyim hocam. antikacılığı babam yapıyor memlekette. evin çarşıya açılan bir odası dükkan. satmaz, sadece alır, takas yapar vs. antikalarla vakit geçirir, uğraşır. bende her gidişte bişeyler alırım babamdan.