PassificGolf7
Üye
selam.İc makyaj aynasindan trim sesi geliyor.Hafif bastirinca kesiliyor..Benzer sorun yasayan oldu mu?
Kronik Sorun hocam mk 7 de. 2015 sonrası düzeltildi bildiğim kadarıyla.selam.İc makyaj aynasindan trim sesi geliyor.Hafif bastirinca kesiliyor..Benzer sorun yasayan oldu mu?
Lamba mi panjur mu acaba? bez bant cektim.bir sure deneyecegim.Pecete koyun araya. Ben oyle yaptim. Ama serviste duzeltiyo sanirim. Bir parca degisiyor.
Servise gidin hemen cozerler. Gidemiyorsaniz pecete koyun. Makyaj aydinlatmasinin cercevesi degisiyor.. Guneslik degil sese neden olan yani. Bu cok bilindik bir ses sorunu 7 de.Lamba mi panjur mu acaba? bez bant cektim.bir sure deneyecegim.
Ben panjurdan suphelendim acikcasi?Servise gidin hemen cozerler. Gidemiyorsaniz pecete koyun. Makyaj aydinlatmasinin cercevesi degisiyor.. Guneslik degil sese neden olan yani. Bu cok bilindik bir ses sorunu 7 de.
Evet bozuk yolda geliyor. yok tespit dogru. Direkt makyaj aynasindan geliyor.aynısı bende de var 7.5 ta ama ben daha çok gözlük cebinden geldiğini düşünüyorum o sesin. özellikle kalitesiz asfaltta mı yapıyor sizinki de
Makyaj aynasina bastirinca ses kesiliyor benim aracta.@PassificGolf7 bugün güneşlik ceplerine peçete koyup seyahat ettim yine kesilmedi. Peki aynaya veya gözlük kabına bastırınca ses kesiliyor mu?