Ender
Moderatör
- İsim
- Ende Hoca
- Araç
- Golf 7 1.6 TDI Highline Trp. + MK 7,51.4 TSİ Golf R line + GTI 2.0 300 hp MK5 + MK6 ...
Herkese Merhaba Dostlar;
*Aracımı Satma Düşüncesindeyim. Kararımı netleşirse eğer İlana koymak adına, kendimce belirlemeye çalıştığım 3 aşağı 5 yukarı bir Rakam var kafamda. Fakat bu konuyu da sizlerle paylaşmak istedim.
**Forum takipçilerimiz arasında bir fiyatlama çalışması yapmak ve Ederi-Değeri konusunda fikirlerinizi merak ediyorum doğrusu.
***Son zamanlarda ilanlarda Piyasanın yukarı yönlü olmasından kaynaklı fahiş fiyatları görmeye başladık doğru bulmadık ve birlikte eleştirdik.
****Aracımı, Objektif ve Gerçekçi Fiyat değerlemesi olması açısından Siz değerli Üyelerimizin; Golftutkunu, Bilinçli ve Piyasaya Hakim sayılabilecek tecrübeleriniz olduğu kanısındayım.
Haydi Hep beraber bir Fiyat Bulalım !
Aracımızın bilgileri;
1,4 TSI 125 hp Highline DSG 02 /12/ 2017 Trafik çıkışlı 35.700 km de
Opsiyon listesi ise;
1-R line Dış Paket
2-Panaromik Cam tavan
3-Yarış Mavisi Metalik Renk
4-Spor Süspansiyon ve 18 ' Sebring Jantlar ve Yer tasarruflu Stepne
5-Keylees Go Anahtarsız Çalıştırma ve Açma&Kapama
6-Dyno Duo 8 hoparlör 400 watt Ses Sistemi
7-PLA 3.0 Yatay ve dikey Park Etme, Parktan Çıkma özelliği, Manevra Frenleme Özelliği
8-App Connect Aktif ( Car Play Android Auto- Mirrolink )
9-Sürüş Modu(5 Seçenekli)
10-Lastik Kontrol Ünitesi
11-Progresif R-Line Spor Direksiyon Simidi
12-ESC Kontrol Tuşlu Ünite
13-Geri Görüş Kamerası
14-Alarm Buzzer Güvenlik ( DWA Korna Siren)
15-Isıtmalı koltuklar ve Isıtmalı Far yıkama ( Kış Paketi)
16-Kablosuz Şarj Özelliği ( Akıllı Telefonlar için)
17- Uzatılmış Garanti
(Tüm Bunlara Ek olarak ; Boya Koruma , Ön yan camlara Lumar AT 35 Cam filmi , Orijinal Kauçuk Paspas, R line eşik Çıtası, Kapı iç kısım Mavi şeritleri, R line Pedal Seti, gizli özelliklerin açılması , Kapı içi menteşe korumaları,Vites topuzu Rline Krom uygulaması , Dinamik Ayna Sinyalleri, Gun Metal Ayna Kapakları,Motor Muhafaza Plastiği, Akü Muhafaza Kutusu, A Kaiteli R line özel üretim Yarış mavisi renkte Kaliper Kapakları, Araç Rengi Anahtar kabı ve aklıma şuanda gelmeyen daha fazlası.)
*Aracımı Satma Düşüncesindeyim. Kararımı netleşirse eğer İlana koymak adına, kendimce belirlemeye çalıştığım 3 aşağı 5 yukarı bir Rakam var kafamda. Fakat bu konuyu da sizlerle paylaşmak istedim.
**Forum takipçilerimiz arasında bir fiyatlama çalışması yapmak ve Ederi-Değeri konusunda fikirlerinizi merak ediyorum doğrusu.
***Son zamanlarda ilanlarda Piyasanın yukarı yönlü olmasından kaynaklı fahiş fiyatları görmeye başladık doğru bulmadık ve birlikte eleştirdik.
****Aracımı, Objektif ve Gerçekçi Fiyat değerlemesi olması açısından Siz değerli Üyelerimizin; Golftutkunu, Bilinçli ve Piyasaya Hakim sayılabilecek tecrübeleriniz olduğu kanısındayım.
Haydi Hep beraber bir Fiyat Bulalım !
Aracımızın bilgileri;
1,4 TSI 125 hp Highline DSG 02 /12/ 2017 Trafik çıkışlı 35.700 km de
Opsiyon listesi ise;
1-R line Dış Paket
2-Panaromik Cam tavan
3-Yarış Mavisi Metalik Renk
4-Spor Süspansiyon ve 18 ' Sebring Jantlar ve Yer tasarruflu Stepne
5-Keylees Go Anahtarsız Çalıştırma ve Açma&Kapama
6-Dyno Duo 8 hoparlör 400 watt Ses Sistemi
7-PLA 3.0 Yatay ve dikey Park Etme, Parktan Çıkma özelliği, Manevra Frenleme Özelliği
8-App Connect Aktif ( Car Play Android Auto- Mirrolink )
9-Sürüş Modu(5 Seçenekli)
10-Lastik Kontrol Ünitesi
11-Progresif R-Line Spor Direksiyon Simidi
12-ESC Kontrol Tuşlu Ünite
13-Geri Görüş Kamerası
14-Alarm Buzzer Güvenlik ( DWA Korna Siren)
15-Isıtmalı koltuklar ve Isıtmalı Far yıkama ( Kış Paketi)
16-Kablosuz Şarj Özelliği ( Akıllı Telefonlar için)
17- Uzatılmış Garanti
(Tüm Bunlara Ek olarak ; Boya Koruma , Ön yan camlara Lumar AT 35 Cam filmi , Orijinal Kauçuk Paspas, R line eşik Çıtası, Kapı iç kısım Mavi şeritleri, R line Pedal Seti, gizli özelliklerin açılması , Kapı içi menteşe korumaları,Vites topuzu Rline Krom uygulaması , Dinamik Ayna Sinyalleri, Gun Metal Ayna Kapakları,Motor Muhafaza Plastiği, Akü Muhafaza Kutusu, A Kaiteli R line özel üretim Yarış mavisi renkte Kaliper Kapakları, Araç Rengi Anahtar kabı ve aklıma şuanda gelmeyen daha fazlası.)
Moderatör tarafında düzenlendi: