Arkadaşlar merhaba,aracımdaki 3 parça kaplamayı (ön kaput ve çamurluklar) Stek Dynoshield veya 3M Ventureshield değiştirmek istiyorum. Bu iki marka hakkında tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Fotoğraf paylaşabilir misiniz hocam?Bu işi yeni aldığım araç için bende bayağı bir araştırdım. 3m orijinalini bulmak zor, yetkili bayi fiyatı sadece kaput 3bin TL civarı. 3m yapıyoruz diyen diğer yerlerde sadece kaput 1500tl civarı.
Stek dynoshield yetkili bayisinde sadece kaput 2bintl civarı, stek dynolite olanı 1500tl civarı.
Yani markalı poliuretan ppf fiyatları yüksek.
Forumda konusu olan emr garage firmasında yaklaşık 2 hafta önce, tanınmamış bir marka myway poliüretan ppf uygulaması yaptırdım. Stek ppf nin yarı fiyatına ve 10yıl garantili olduğu söylendi. Şu an için sorun yok, yapılmamış yerlerle ton farkı yok. İlerde ne olur bilemem. Kaşeli imzalı ve tarihli garanti kartınıda aldım.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğrafta ppf li kaput ve diğer yapılmayan yerler arasında ton farkı olmadığından ppf olduğu belli olmuyor. Ancak çok yakından dikkatli bakınca belli oluyor ppf kaput koruma. Ppf kaput içine 1cm kıvrılıyor. Sıcakta veya güneş ışığında kendini onarma özelliği varmış filmin. Nette ve forumda konusu vardı. Emr garage diye aratırsaniz, poliüretan ve pvc arasındaki farkı videolu olarak detaylı şekilde anlatıyorlar.Fotoğraf paylaşabilir misiniz hocam?
Gün ışığı altında ppfli ve ppfsiz parçayı gösteren foto ve ppfli parçaların da kenarlarından detay fotoğrafları olursa çok faydalı olacaktır.
Sıcakta kendi kendine onarım özelliği var mı?
3m orjinali stekten daha pahalı ve yetkili bayisinde bulabilirsiniz. Sizin dediğiniz 3m ler muhtemelen sahtedir. Orjinal 3m stekin yaklaşık 2 katı fiyata. 3m garanti sertifikasını ve faturasını veriyorsalar zaten orjinaldir.[mention=514]ft19[/mention] Stek'e 3M den daha fazla istiyorlar. İstanbul'da Maslak'ta Tanzer cam var ona Stek yaptırayım dedim,adamları 3 defa aradığımda hep farklı fiyat istediler[emoji20] Yani tutturabildiklerine. Birde eskileri sökmüyorlar.Anadolu yakasında Ankaralı Firma Detailing 216 var,bu firma var aklımda birde sabah Merter'de 3M uygulama bayisini ziyaret edeyim dedim,sabah trafiğinde daracık sokaklarda dükkanı bulamayıp,sinir olup geri döndüm. İki malzemede güzeldir aslındada mühim olan düzgün iş yapacak yeri bulabilmek.
Anadolu yakasında Heroic detailing bora var., işçilik kalitesi olarak istanbul’daki en iyi yerlerin başında gelir.,@ft19 Stek'e 3M den daha fazla istiyorlar. İstanbul'da Maslak'ta Tanzer cam var ona Stek yaptırayım dedim,adamları 3 defa aradığımda hep farklı fiyat istediler Yani tutturabildiklerine. Birde eskileri sökmüyorlar.Anadolu yakasında Ankaralı Firma Detailing 216 var,bu firma var aklımda birde sabah Merter'de 3M uygulama bayisini ziyaret edeyim dedim,sabah trafiğinde daracık sokaklarda dükkanı bulamayıp,sinir olup geri döndüm. İki malzemede güzeldir aslındada mühim olan düzgün iş yapacak yeri bulabilmek.