Arkadaşlar merhaba yolcu tarafındaki camı 4 lü kumandadan tek seferde indiremiyorum tuşu bozuk 2. Kademe gitmiş. Ürün 4 lü setmi değişiyor acaba birde kapı kartonunu sökmeden değişiyormu
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kontak açıkken cam kapalıyken 5 saniyeden uzun süre basık tutunca düzelir.Arkadaşlar merhaba yolcu tarafındaki camı 4 lü kumandadan tek seferde indiremiyorum tuşu bozuk 2. Kademe gitmiş. Ürün 4 lü setmi değişiyor acaba birde kapı kartonunu sökmeden değişiyormu
Herhangi bir oto elektrikçiye gitmeyin bence. Bu işleri yapan hatta VW grubu araçlardan anlayan bir yere gidin. Benim düğmeler de zor çalışıyordu, yedeğini aldım. Elimden bu işler de gelir ama bir yere zarar vermeyeyim, bir elektrikçi taksın, temiz olsun dedim ama adam çırağına tornavida verdi söksün diye, zor aldım ellerinden. Yani herhangi bir elektrikçi sizden daha çok zarar veriyor. Bence iyi bir yer tercih edin.Benimde sol ön cam tuşunun ucundaki plastik kırıldı. Acemi olarak kapı döşemesini çıkarmaya çalışırken tırnak kırma endişesi var. Parçayı alıp elektrikçide değiştirtmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum, şirket araçlarımıza da bakan iyi bir servis var orada hallettireceğim veya Vagcom işlemi yapan 1-2 nokta var daha önce gittiğim oraya da gidebilirim.Herhangi bir oto elektrikçiye gitmeyin bence. Bu işleri yapan hatta VW grubu araçlardan anlayan bir yere gidin. Benim düğmeler de zor çalışıyordu, yedeğini aldım. Elimden bu işler de gelir ama bir yere zarar vermeyeyim, bir elektrikçi taksın, temiz olsun dedim ama adam çırağına tornavida verdi söksün diye, zor aldım ellerinden. Yani herhangi bir elektrikçi sizden daha çok zarar veriyor. Bence iyi bir yer tercih edin.