Hocam sizde fazla iyimsersiniz. Hem alt segmen bir araç yapacaksınız hem malzeme kalitesinde her şeyden çalacaksınız ama bir üst segmentle aynı fiyatlara araç satmaya çalışacaksınız. Öyle bir dünya yok. Daha öncede dediğim gibi reno yıllarca bizim milletimize sağ aynayı opsiyon olarak sattı. Ama artık Ülkem insanıda daha bilinçli (istisnalar kaideyi bozmaz) daha araştırmacı, eskisi gibi biz onlara gebe değiliz artık piyasada onlarca marka ve model var ve alım güçümüz hiç olmadığı kadar yüksek. Yoksa sonları Nokia gibi olur. Üç kuruşa başka markalar tarafından satın alınırlar. Bu arada 2011 de yapılan araştırmalara göre Nokia tüm Dünyada en bilinen 3 markadan biriydi. Sektörler farklı olsada kurumsal olarak Nokia renodan büyüktü, ama saçma sapan telefonlara ıphone parası isteyince ( clioya, Golf parası istemek) tarihin derin sayfalarında yerini aldı. Bu söylediklerim çok uç örnekler gibi görünebilir ama 2011 de ben size Nokia batacak deseydim beni forumdan atardınız [emoji4] tamam reno batar demiyorum ama Clio 74.700₺ etmez!! [emoji6]