turgay8268
Üye
- İsim
- trg
ben renk olarak bunu daha cok begendim siyah yada gri renk sevmedigim icin@Raban7 hayirli olsun güzel olmus yay taktimmi o zaman arabaya asik olursun
ben diger renkleri sevmiyorum kardesim ya gri siyah sevmiyom@turgay8268 hayırlı olsun güzel olmuş ama şahsi fikrimce gümüş renk tercih etmeseydiniz keşke
bunun kac santim basma tavsiye edersiniz@turgay8268 hayırlı olsun güzel olmuş ama şahsi fikrimce gümüş renk tercih etmeseydiniz keşke
benzinli bende 2 2.5 arasi dusundum ama senin resmi varmi bi atma sansin nedir yandan duz bi zeminde cekilmis hali varmi@turgay8268 35mm yeterli olucaktır hocam bende o şekilde kullanıyorum. Dizelse vogtland öneririm.
iste dostum orda zevk renk olayi giriyor devreye biraz ben bu hosuma gitti yokda giderken döner hali cok şık duruyor sana sunuda diyim suan orjinal hali hic bir konfor kaybi olmadi basilinca bir miktar olabilir mutlaka yaylari henuz fabrikasyon orjinal olunca salinimi esnemesi gayet guzel ve konforluAraç yay diye söyleniyor bence
hayırlı olsun
Gun Metal niye düşünmediniz?
ya renk konusunda bu hosuma gitti dostum yani iste o konuda zevkler ve renkler olayi basliyor taktirirken biz bunu tercih etrik ama ofseti felan tam oturdu araca ne disari ne iceri tasma olmadi cok saglam duruyor dumduz camurluklar hizasinda fakat lastik olcusu 235 35 19 225 degil@turgay8268 hayırlı olsun güzel olmuş ama şahsi fikrimce gümüş renk tercih etmeseydiniz keşke
Tabi zevk ve karar sizin. Bu renk araç ile gun metal benim zevkime göre çok yakışıyor.iste dostum orda zevk renk olayi giriyor devreye biraz ben bu hosuma gitti yokda giderken döner hali cok şık duruyor sana sunuda diyim suan orjinal hali hic bir konfor kaybi olmadi basilinca bir miktar olabilir mutlaka yaylari henuz fabrikasyon orjinal olunca salinimi esnemesi gayet guzel ve konforlu
tsk ederim sagol dostum bakalim taktik iste bir miktar yol yaptik bi sorun sikayet yok konforu esnemesi aracin felan yerinde tabi dedigim gibi basik degil yada yay yok ondan dolayi konforu suan sifir kayip diyebilirim@turgay8268 hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın inşallah