Öncelikle baştan söyliyim asla wd40 veya silikon spey kullanmayınız/kullanılmamalıdır.!!Merhabalar değerli forum üyeleri... golf 7 aracımın kapı kilitlerini yaglamak istiyorum ama fabrika çıkışındaki yağ'i bulmak istiyorum. Beyaz krem gibi yağ vardı orjinalinde sizden ricam o yağın linkini yada adını öğrenebilir miyim?
Bahsettim kilit yeri temsili dır.
Ekli dosyayı görüntüle 34793
Würth biraz zor bulunuyor., würth ‘ün kendi sitesine üye olduğunuzda satın alabiliyorsunuz., veya m.hizmetleri size yakın satan yere ürünü gönderir., https://eshop.wurth.com.tr/tam-katalog/HHS-Gres/31313008060306.cyid/3131.cgid/tr/TR/TRY/@forzaGilles dediğiniz ürünü alacağım size zahmet lint atarmisinz benim baktığıklarimin hepsi hhs2000 yazıyor..
Krem gibi olanlar bir süre sonra toz-toprak çamur gibi olur, temizlemesi ayrı sıkıntı uğraştırır., su gibi olması yanıltmasın sıktıktan bir süre sonra daha katı bir hal alır, kir tutmaz, fabrikada da bu ürün kullanılıyor.,@forzaGilles hocam bu dedikleriniz saydam su gibi ben krem gibi olandan süreyim diyorum onlar kalıcı oluyor rica etsem o fabrika çıkışında üzerinde bulunan o yag'in linkini paylaşir misinz benim hiç bilgim yok
mümkünse en müsait zamanda geciktirmeden temizleyin., 921 aracın alt takımında ağır iş gören parçalarda kullanılıyor., nasıl bir zararı olur denemeden kimse bilemez., deneyip tecrübe etmek isterseniz orası ayrı bir konu..@forzaGilles @forzaGilles anladım hocam çok teşekkür ederim.. Tunap 921 kullanmaz olmamin ne gibi zarari olur yani hemen temizleyip 910 kullanmalımiyim