Buharla çıkabilir sanki dıştan gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz. Sonuçta fotoğraf yanıltabilir. Bence bir detailing yapn yere göstermeniz.Bugün ilk periyodik bakıma götürdüm aracı neyse yıkandı araç bana teslim edildi eve geldiğimde gözüme resimdeki leke çarptı bu nedir bilen var dışardan çıkmıyor hiçbir şekilde içten sanırım ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok tecrübesi olan birisi yardımcı olabilir mi?/monthly_2020_06/443C8039-96DF-4635-A118-25A66096333A.thumb.jpeg.080a632200005526e54fd185003af1da.jpeg
Pek ne olduğu anlaşılmıyor. içeriden olduğunu düşünüyorsanız köpük gibi duruyor, yıkama yapılırken basınçlı su ile içeriye sızmış olabilir. Servise gösterin ki eğer öyle bi sızıntı varsa garantiden (süresi geçmemişse) yardımcı olacaklardır.@askinilker ama dışından değil içinden bu dıştan kazır gibi denedim fazla güç uygulamadan dıştan pürüzsüz yani dokununca pütür falan gelmiyo elime
Sabah daha detaylı inceledim baktım dıştanmış leke anahtarla kazıdım ve o şekilde olunca az çıktı daha fazla kazımak istemedim zarar vermemek adına ama işte kazırken katmanı da kazımış olabilirim inşallah çıkan bişeydirBugün ilk periyodik bakıma götürdüm aracı neyse yıkandı araç bana teslim edildi eve geldiğimde gözüme resimdeki leke çarptı bu nedir bilen var dışardan çıkmıyor hiçbir şekilde içten sanırım ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok tecrübesi olan birisi yardımcı olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 34898
Hocam yazik gunah 8 aylik stop ne olursa olsun anahtarla kazınmaz. Bnce vakit kaybetmeden itiraz edin. Muhtemelen bi yere surtmusler sizin araciSabah daha detaylı inceledim baktım dıştanmış leke anahtarla kazıdım ve o şekilde olunca az çıktı daha fazla kazımak istemedim zarar vermemek adına ama işte kazırken katmanı da kazımış olabilirim inşallah çıkan bişeydir
Fotoğrafta tam belli olmuyo ama sanki görünümü içinde köpük kalmış gibiHocam yazik gunah 8 aylik stop ne olursa olsun anahtarla kazınmaz. Bnce vakit kaybetmeden itiraz edin. Muhtemelen bi yere surtmusler sizin araci
Bugün ilk periyodik bakıma götürdüm aracı neyse yıkandı araç bana teslim edildi eve geldiğimde gözüme resimdeki leke çarptı bu nedir bilen var dışardan çıkmıyor hiçbir şekilde içten sanırım ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok tecrübesi olan birisi yardımcı olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 34898
Pek ne olduğu anlaşılmıyor. içeriden olduğunu düşünüyorsanız köpük gibi duruyor, yıkama yapılırken basınçlı su ile içeriye sızmış olabilir. Servise gösterin ki eğer öyle bi sızıntı varsa garantiden (süresi geçmemişse) yardımcı olacaklardır.
Sabah daha detaylı inceledim baktım dıştanmış leke anahtarla kazıdım ve o şekilde olunca az çıktı daha fazla kazımak istemedim zarar vermemek adına ama işte kazırken katmanı da kazımış olabilirim inşallah çıkan bişeydir
Daha önce de belirttiğim gibi kurumuş köpük sonucu kreçlenmiş gibi duruyor.Fotoğrafta tam belli olmuyo ama sanki görünümü içinde köpük kalmış gibi