Moderatör tarafında düzenlendi:
Buna hiç bi şey yapılmadı hocam, pasta vs yapılmadı ama şuanda böyle, araç 2016 ocak trafiğe çıkışlı. Bi kısmında Alanyadaydı, güneşinden dolayı çok solmuş sanırım. Çizikler de yıkama fırçasından olsa gerekİnternette bi kaç video vardı ama piano black ürünlerin pastasından sonra daha çabuk deforme olduğunu ve çizildiğini biliyorum
Evet doğru ama onlar da sökülür mü yıkarken aracı vs merak ediyorum. Belki yaptıran vardır da öğreniriz bakalımHangi parlatici düzeltir bilmiyorum ama duzelmezse
Parlak siyah kaplama yapılabilir çok para tutmaz
Pasta ile düzeliyorsa yaptırabilirim. Dediğiniz hibi şeffaf korumayla da süper olur. Teşekkür ederim hocam@muhammedakgunes makineyle pasta cila yapılması lazım hocam. elle yapılan pasta bir şeye benzemez zaten. kendi aracımda bu kadar soluk değildi ama çizikliydi giderildi
hatta yapıldıktan sonra şeffaf koruma filmi çektirebilirsiniz üzerine ytd
Sorayım bi gün yapılan yerlere, bakalım ne önerecekler. Dediğiniz gibi de olabilir. Teşekkür ediyorum@muhammedakgunes Hocam baya yıpranmış. Bence parlak siyah kaplama yaptırın. O kaplamalar kaliteli olursa ısı ile beraber içindeki çiziği ortadan kaldırıyor...
Neden düzelmesin elbette pasta ile düzelir yeni gibi olur ama burada önemli nokta oto yıkamacılar ve sanayide içine ederler., detailing yapan yerler çok güzel yaparlar., tekrar çizilmesini istemiyorsanız PPF tip şefaf folyo ile kaplatırsanız., tekrar çizilmezler., PPF tip olmalı..!!Pasta ile düzeliyorsa yaptırabilirim. Dediğiniz hibi şeffaf korumayla da süper olur. Teşekkür ederim hocam