Merhaba arkadaşlar aracımın garantisi bitmeden önce motorda yağ kaçakları tespit edilmişti sonrasında Krank keçesinden denilip garantiden onarıldı 1 sene geçmeden aynı kaçaklar tekrar başladı bu sefer aracın garantisi bitti.Aracı dün verdim bugün şanzımanı sökmüşler Krank keçesi değişecek diye aradılar 4750₺ fiyat çıkartmışlar indirim bindirim yaptıktan sonra siz sadece 1416₺ ödeyeceksiniz dedi. Bende dedim hangi parçalar değişti bu ne çok fiyat. Keçe 300 rulman hadi 100 dedim başka şanzıman civataları değişti dedi kaç lira 300 lira dedi (içimden dedim 10 liralık civataya aldığınız paraya bak yazıklar olsun) bide bişey daha dedi e toplam parçalar kaç tuttu dedim 1250 ₺ gibi bir fiyat dedi bende geri kalan 3000 küsür işçilik mi dedim servis danışmanı lafı eveledi geveledi. Yapabileceğim en iyi indirimi yaptım dedi bende siz yapın gelince bişeyler daha konuşuruz dedim ama danışman pek umut vermedi. Bu arada 75 bin bakımı yapıldı (araç TDI 2017 DSG) 1250₺klima motor bakımı 230₺ bide akünüz bozuk dedi ( geçen koltuk ısıtmanın kodlamasını yapacam diye 2 kere aküyü bitirdim takviye yapmıştım) o kaça dedim garanti falan filan dedi 280 ₺ dedi bende üstünde efb+ var ne söktüyseniz onu takın dedim (3 yıllık akü zaten ömrü azalmıştır ucuz geldi) ekonomi takarsanız söktürürüm dedim. Aynısını takacağım dedi.
Sorum şu bu 1416₺ yi daha nasıl indirebilirim belki tecrübe sahibi olan vardır. Garantiden değişenin garantisi olmaz dedi çok sevdiğimiz doğuş oto.
Sorum şu bu 1416₺ yi daha nasıl indirebilirim belki tecrübe sahibi olan vardır. Garantiden değişenin garantisi olmaz dedi çok sevdiğimiz doğuş oto.
Moderatör tarafında düzenlendi: