Sağolun hocam. Aynen peligomla güzelce boşluk kalmadan yapıştıracağım, su almasa yeterlidir. Sadece çizgiler vs kalacak. Ama direkt böyle parçası elindeyse çok iyi şekilde yapan yerler var o yüzden sormak istedimGeçmiş olsun, uygun yapistirici ile yapistirilabilir idare edecek şekilde. Yalnız iyice yapıştırın boşluk kalmasın ki içine su almasın. Evet bi çizgi kalacağı kesin ama iş görür mü? evet.
Mutlaka vardır. Eli yatkın herkes de yapabilir. Bilen birisi çıkar, tarif eder. Çok da göze batmaz. Nazarlık olsun diye bi lafımız var.Sağolun hocam. Aynen peligomla güzelce boşluk kalmadan yapıştıracağım, su almasa yeterlidir. Sadece çizgiler vs kalacak. Ama direkt böyle parçası elindeyse çok iyi şekilde yapan yerler var o yüzden sormak istedim
Geçmiş olsun hocam. Instagramda #stoptamiri diye aratınca birkaç yer çıktı.Sağolun hocam. Aynen peligomla güzelce boşluk kalmadan yapıştıracağım, su almasa yeterlidir. Sadece çizgiler vs kalacak. Ama direkt böyle parçası elindeyse çok iyi şekilde yapan yerler var o yüzden sormak istedim
Sağolun hocam, tamamdır bakacağım, çok küçük bi parça eksik kalmış alttan, ordan toz ve su girer diye oraya ne yaparım diye düşünüyorum. Ayyynı küçük kırık bizim diğer araçta var zamanla çok toz girdi kötü oldu. Orayı da kapatmam lazım bakalım bir şeylerleGeçmiş olsun hocam. Instagramda #stoptamiri diye aratınca birkaç yer çıktı.
Ben birine yönlendirmiş olmayayım, bir göz atın derim. İçinize sinen işleri olan biri çıkarsa götürürsünüz.
Aynen hocam nazarlık oldu zaten birilernin gözünün önünde yaşanmış o yüzden öyle olmuş diyorum başka türlü çıkacağına böyle çıksın nazarMutlaka vardır. Eli yatkın herkes de yapabilir. Bilen birisi çıkar, tarif eder. Çok da göze batmaz. Nazarlık olsun diye bi lafımız var.