Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dönerken yol kenarındaki kaldırım kenarlarına konan kocaman taşlara sürttüm içerideki siyah ızgaralarda da kırık var sanırım çok uzun büyük bir iş gerektirir mi?
O kısıma rötuş boyası yapılıp hafif yamulan çıta kısmı da düzeltilirse sorun olmayacaktır. Daha büyük tefferruatlı şeylere gerek yok bence böyle küçük bir şey için. Hatta şahsen böyle dursun deyip ellemezdim ben, nazarlık olsun.
Haklısınız sanırım ilk kazam olunca aşırı üzüldüm stres yaptım neredeyse tampon değişecek sandım dediğiniz kadar küçükse nazarlık olsun artk napalım, Allah herkesi beterinden korusun.
Öncelikle Aramıza Hoş Geldiniz; Tek kazanız bu olsun inşallah. Nazarlık da kalabilir ayrıca çok belirgin olmayan gözükmeyen yerde. illa ki bişeyler yapmak isterseniz Rütuş boyası kullanabiliriniz. Keyififli forumlar dilerim.
Takıntılı birisi iseniz tamir ettirmekte fayda var ama boyası kalkan yerlere rötuş yapılırsa estetik olarak fena bir görüntü ortaya çıkmaz diye düşünüyorum.