golfaşkı dedi:
Arkadaşlar sonunda haber geldi aracım hazırmış 6 ocak çarsamba istanbul özön vw bayiiden (çekmeköy) alıyorum aracı nasipse. Sabahtan ordayım
aracı alıp izmire yola çıkacağım oraya yakın arkadaşları beklerim bir kahve içip sohpet ederiz
@yusuf
Hocam, yeni aracın gazıyla yola çıkabiliyor insan misal kendim. &: İzmir'e giderken Akhisar taraflarına varana kadar baya bir tırsmıştım o zamanlar Jazz'ımla. Tavsiyem lastik ebadınıza uygun AutoSock tarzı bir ürünü bagajınıza atın, ihtiyacınız olursa döne döne aranmazsınız en azından.
Hocam öarşamba karyok yağmurlu hava
yazlık lastik sorun çıkarmaz yağmurda
Değerli Akın Hocam;
Sorun çıkacağına inanmıyorum Hocam.
Daha önce çeşitli donanım seviyelerinde Golf kullanmış bir dosta verilecek çok da fazla bir tavsiye bulunmayacaktır doğal olarak.
Lastik ve Fren rodajınız yol boyunca devam edecek ve tam performans alamayacağınız için dikkatli olmanız konusunda hatırlatma yapmalıyım.
İlk iş olarak ilk gördüğünüz lastikçide durup lastik basınçlarını uzun yol performansı için yapılan kapı içerisindeki plaketteki ayarlara göre ayarlamanızı öneririm.
Her ne kadar baktık deseler bile yaşanan onlarca örnekte atlandığını görüyoruz. Hatta stepne basıncını da ayarlatınız maksimum izin verilen basıncın 1 bar altına. Lastikçinin bunları 36 yapalım sözlerini duymazdan geliniz.
Yaz lastiklerinden ziyade hangi lastik markası denk gelmiş ona bakılmalı.
Şahsen "Limitler dahilinde kullanım esnasında" Dunlop'lardan çok memnun kaldım ağır yağmur ve derin su geçişlerinde dahil aquaplanning veya fren performansında zayıflama görmedim.
Hankook'ların da ıslak zemin performansı Dunlop'lar gibi A, ancak performans lastiğine giriş seviyesinde olmak kaydıyla oldukça başarılı olduğunu da bilmelisiniz.
Bol fotoğrafla süslerseniz mutluluğunuza ortak oluruz buradan.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güzel günlerde ve sevdiklerinizle kullanmanızı dilerim.