selsah3687
Yeni Üye
- İsim
- selim
Ne kadar güzel bir fikirmiş.@Musaaksoy denemeden önce sizlere bir danışmak istedim. Sonax çizik giderici pasta var. Gelecek yorumlar sonrası deneyeceğim.
@Musaaksoy denemeden önce sizlere bir danışmak istedim. Sonax çizik giderici pasta var. Gelecek yorumlar sonrası deneyeceğim.
Ne kadar güzel bir fikirmiş.
Sizin herhangi bir tecrübe sonucu herhangi bir çözümünüz var mı araç ile ilgili. Sizin yorumunuza göre deneyeceğim de..
@Musaaksoy kinaye yapmıştım, size değildi cevabım, konu sahibi yorumlara göre değerlendirecekmişmiş onun için yazdım. Diğer bir konusu daha var arka taraftan ses geliyormuş.. forum üyelerini test ediyor benim düşüncem. Ki kendisinin de tecrübelerini bekliyorum. Ona göre değerlendirip deneyeceğim. Araç ile alakalı hangi konuda olursa olsun.@ogzogz daha önce benzeri bir olan Fiesta aracımda ve yine golf aracımda başıma geldi 20 TL lik pasta ile düzeltmiştim. Demir dubaya giren bir connect araçta da olumlu sonuç almıştım. Ama mecbur kalmadıkça kullanmamak gerek. Bu tarz yerlerde hiç hata olmamış gibi sonuç bırakır