Golfler önden kaymaya meyilli, benimkide hızlı girdiğim virajlarda önden saliyodu kendini,(tabi lastiklerde büyük etken bu konuda) bu nedenle lastikler ve sert amortisörlerden önce arka viraj demirini az daha kalinlastirip denemek istedim.
Eski A3 um için ST marka bulup ön arka değişmiştim.gunduz /gece farki olmuştu fakat artık geliyormuş. Amazondan sipariş gececekken yurtdışı forumlarda çok yüklenmemiş araçlarda Gti in arka viraj demirini kullandiklarini okudum.
Direk servisi aradım ve bingooo stoklarda varmış ve çok komik bi rakama 475 TL ön Gti arka viraj demir setini aldım.
Bu sabah montajı yaptık ,zaten set olduğu için 4 vidalik iş 10 dakika surdu,akabinde eve yakın hep geçtiğimiz virajlarda denedim, hakikaten psikolojik olmayan bir gelişme söz konusu. Lastiklerde değişirse yol tutuş bı tık daha ileriye gidecektir
Bundan sonraki aşama bulabilirsem birazdaha sert karakterli cadde tipi spor amortisörler..
Eski demir 18,5 mm x2.1 mm et kalınlığı.
Yeni demir 22*mm X3,6mm et kalınlığı.
*Aslında 21,7 diyor ama sanırım boya nedeniyle 22mm ölçtüm
Parça kodu : 5Q0 511 305 BA
Parca fiyati :475 tl
işçilik :150 tl
Eski A3 um için ST marka bulup ön arka değişmiştim.gunduz /gece farki olmuştu fakat artık geliyormuş. Amazondan sipariş gececekken yurtdışı forumlarda çok yüklenmemiş araçlarda Gti in arka viraj demirini kullandiklarini okudum.
Direk servisi aradım ve bingooo stoklarda varmış ve çok komik bi rakama 475 TL ön Gti arka viraj demir setini aldım.
Bu sabah montajı yaptık ,zaten set olduğu için 4 vidalik iş 10 dakika surdu,akabinde eve yakın hep geçtiğimiz virajlarda denedim, hakikaten psikolojik olmayan bir gelişme söz konusu. Lastiklerde değişirse yol tutuş bı tık daha ileriye gidecektir
Bundan sonraki aşama bulabilirsem birazdaha sert karakterli cadde tipi spor amortisörler..
Eski demir 18,5 mm x2.1 mm et kalınlığı.
Yeni demir 22*mm X3,6mm et kalınlığı.
*Aslında 21,7 diyor ama sanırım boya nedeniyle 22mm ölçtüm
Parça kodu : 5Q0 511 305 BA
Parca fiyati :475 tl
işçilik :150 tl
Moderatör tarafında düzenlendi: