farukal Katılımcı Üye Katılım 29 Eyl 2019 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,869 Konum Samsun İsim Faruk AL 25 Tem 2020 #2 Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu ? Bu ürünü sipariş geçtim ama merak ettim. Tecrübesi olanlar var mı acaba ?
Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu ? Bu ürünü sipariş geçtim ama merak ettim. Tecrübesi olanlar var mı acaba ?
forzaGilles Moderatör Katılım 26 Kas 2015 Mesajlar 6,361 Tepkime puanı 8,882 Konum İstanbul İsim Ali Araç Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic 25 Tem 2020 #3 farukal dedi: Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu ? Bu ürünü sipariş geçtim ama merak ettim. Tecrübesi olanlar var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bu markanın ürünlerinde şimdiye kadar düzgün bir ürününe rastlamadım., deri için colourlock ürünlerine bakmanızı öneririm veya koch chemie olabilir..
farukal dedi: Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu ? Bu ürünü sipariş geçtim ama merak ettim. Tecrübesi olanlar var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bu markanın ürünlerinde şimdiye kadar düzgün bir ürününe rastlamadım., deri için colourlock ürünlerine bakmanızı öneririm veya koch chemie olabilir..
KS KS farukal Katılımcı Üye Katılım 29 Eyl 2019 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,869 Konum Samsun İsim Faruk AL 25 Tem 2020 #4 @forzaGilles teşekkür ediyorum. Colourlock bu sıralar duyuyorum ona bakayım.