Selam çaylaklar
Bundan sonra keyless go ile bilmediklerinizi bana danışın
Gastamonuya eniştem de bizden bir gün sonra geldi kendisinde superb var full
Keyless go - katlanir ayna - 20" jant - arka koltuk dahil ısıtma - arka klima - cam tavan - otomatik bagaj falan filan guzel oyuncaklar var
Bu SUPERB yi market arabasi yapmaya karar verdim gocaaaman bagaji var bir işe yarasin
Enistem yatıp dinlenirken ben de market arabasi SUPERB yi aldim gittim
Gumanda dan kapilari açıp düğmeye basinca calistirdim dedim amma keyless go icin kablo ivir zivir takiliyor retrofitte sanki uzaya mekik gondercez bir buton alti üstü
Markete vardim meşhur tuşa bastim stop ettim
Indim marketin önünde kilitleme butonuna basıyorum kitleniyor araba cok guzel
Türk işi alışkanlık kontrol için kolu cektigimde katlanir ayna da kapılar açıliyor
Bu kilitleme işlemini 3-4 defa yapinca hay a.... biiiiippp biiipppp icad edenin dedim stabil calismiyor bu iş
Marketin önünde beni izleyen biri abi öyle kitlenmez dokunma kapiya dedi anlatti olayi
Rezillikten markete giremedim teşekkür bile etmedim arkadaşa
Maskemi gözlerime kadar çekip oradan tüydüm artik o markete gidemem
Bu iş artik benden sorulur
Bundan sonra keyless go ile bilmediklerinizi bana danışın
Gastamonuya eniştem de bizden bir gün sonra geldi kendisinde superb var full
Keyless go - katlanir ayna - 20" jant - arka koltuk dahil ısıtma - arka klima - cam tavan - otomatik bagaj falan filan guzel oyuncaklar var
Bu SUPERB yi market arabasi yapmaya karar verdim gocaaaman bagaji var bir işe yarasin
Enistem yatıp dinlenirken ben de market arabasi SUPERB yi aldim gittim
Gumanda dan kapilari açıp düğmeye basinca calistirdim dedim amma keyless go icin kablo ivir zivir takiliyor retrofitte sanki uzaya mekik gondercez bir buton alti üstü
Markete vardim meşhur tuşa bastim stop ettim
Indim marketin önünde kilitleme butonuna basıyorum kitleniyor araba cok guzel
Türk işi alışkanlık kontrol için kolu cektigimde katlanir ayna da kapılar açıliyor
Bu kilitleme işlemini 3-4 defa yapinca hay a.... biiiiippp biiipppp icad edenin dedim stabil calismiyor bu iş
Marketin önünde beni izleyen biri abi öyle kitlenmez dokunma kapiya dedi anlatti olayi
Rezillikten markete giremedim teşekkür bile etmedim arkadaşa
Maskemi gözlerime kadar çekip oradan tüydüm artik o markete gidemem
Bu iş artik benden sorulur