Benzinli için Eibach, dizel için Vogtland tavsiye ediliyor genelde. @DodoGolf 7.5 icin spor yay tavsiyeleriniz?
@frknyldrmBenzinli için Eibach, dizel için Vogtland tavsiye ediliyor genelde. @Dodo
Fakat her yerde karşılaşamayacağınız bir bilgi de var forumumuzda -belki görmüşsünüzdür- Leon FR yayı da takılabiliyormuş araçlarımıza. Memnun kalanlar var.
@Balistique @GkM_2015
Onceki aracim 150 lik fr di,eibach tan cok memnundum, şaşirdim suan fr yayindan golf kullanicilarinin memnun olmalarina çunku ben eibach takinca yol tutuşun ne kadar arttigini net hissettim. O yuzden suan golfu yeni aldim yeniden eibach arayisina girdim ama fiyatlar uçmuş leylek gibi havada masallah golfe mutlaka biseyler yapmam lazim.Vogtland kullanmadim ben arabanin dinamiklerini bozmadan modifiye yapmaya calisirim,eibach her teker esit dusmustu bu onemliydi benim icin,vogtlandin arkalari daha cok dusurdugunu forumlarda gordum bilgine.Benzinli için Eibach, dizel için Vogtland tavsiye ediliyor genelde. @Dodo
Fakat her yerde karşılaşamayacağınız bir bilgi de var forumumuzda -belki görmüşsünüzdür- Leon FR yayı da takılabiliyormuş araçlarımıza. Memnun kalanlar var.
@Balistique @GkM_2015