muhammedfatih
Üye
Herkese merhaba, Yaklaşık 2 hafta önce çalışma ortamımda mesai arkadaşlarımdan birinin Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu, temaslı olduğum için benide karantinaya aldılar.Karantina da aklıma aynen bu durumun gelmesi üzere, 10. gün arabaya inerek çalıştırmak istedim.Silecekler, farlar, multimedya çalışıyordu, fakat ekranda akü zayıf şeklinde bir uyarı verdi.Marşa bastığımda ise sesler geldi ama almadı.Bende ısrarlı olmayıp, vw yol yardımı aradım.Yarım saat içinde gelip aracı çalıştırır vaziyete getireceklerini ama stop etmeden servise gidip aküyü doldurtmam veya değiştirmem gerektiği söylendi.Karantina'nın bitmesine bir kaç gün kaldığı için henüz birşey yapmadım.Lakin aklıma takılan, 2.5 yıllık bir akünün bunu yapması yani 8-9 gün çalıştırmayınca bitmesi normal mi? Yol yardımdaki arkadaş normal olduğunu, bu sürede araç hiç çalışmayınca akünün azalabileceğini söyledi ama pek tatmin olmadım.Sizin düşüncelerinizi merak ettim.Bu arada araç 2017,1.6 Tdi, Dsg.Hayırlı, sağlıklı günler dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: