Evet galiba doğru tespit pla 3.0 taktirdim ondan sonra geldi bi ikon büyük ihtimal park fren sistemini aktif ediyor. Teşekkürler.Tam bilmiyorum ama sanki autobreak isareti yani arkanda bir cisim var ve sen devam ediyorsan harekete hizlica otomatik fren devreye girriyor olmasi lazim.Bence bir duba ile dene.
Merhaba. Sonradan pla 3.0 taktirdim araca ondan sonra geldi bu ikon. Erman arkadaşımızın dediği gibi galiba park menevra frenini açıp kapiyor. Büyük ihtimallemerhaba,
bende çevre algılama ve oto park yok
ama otomatik parkın bir fonksiyonunu devre dışı bırakacağa benziyor
güvenli bir şekilde deneyip bakmak lazım
kullanma klavuzuna baktınız mı?
Pla ne kadar tuttu hocam?Merhaba. Sonradan pla 3.0 taktirdim araca ondan sonra geldi bu ikon. Erman arkadaşımızın dediği gibi galiba park menevra frenini açıp kapiyor. Büyük ihtimalle
Merhaba, montaj kodlama dahil 2850 tl tuttuPla ne kadar tuttu hocam?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba ben çinden getirtmedim ama formda ordan getirip sorunsuz kullanan kişiler var aliexpress linkide vardi diye hatirliyorumÇinli sitede satılan pla 3.0 seti onerir misiniz? Bu ürünlerin sahtesi olur mu?
Çinden alabilirsiniz hocam hiçbir sakıncası olmaz. 240$ civarına 12 sensörlü hali satılıyor. Bu şekilde alırsanız sizden çıkan parçalar ile birleştirip kendi aracınıza pla takarsınız. Sizden çıkan tuş takımı ve park modulunu ekleyerek kalan parçalar ile ön arka park sensörü oluyor. Bunu da satarsanız pla bedavaya gelir.Çinli sitede satılan pla 3.0 seti onerir misiniz? Bu ürünlerin sahtesi olur mu?