Herkese merhaba, golf 7 aracımın dover jantlarını değiştirmeye karar verdim. 18 inç Clubsport veya Pretoria jant almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz deneyimleriniz nelerdir. Alırkan nelere dikkat etmem gerekir aydınlatırsanız sevinirim.
Clubsport 18 İyidir hocam Proteria 19 Almayacaksanız kolları kısa kalıyor cok hoş durmuyor clubsports daha iyidirHerkese merhaba, golf 7 aracımın dover jantlarını değiştirmeye karar verdim. 18 inç Clubsport veya Pretoria jant almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz deneyimleriniz nelerdir. Alırkan nelere dikkat etmem gerekir aydınlatırsanız sevinirim.
Kısa ve öz. Katılmayan kimse yoktur sanırım. [emoji106]Clubsport 18 İyidir hocam Proteria 19 Almayacaksanız kolları kısa kalıyor cok hoş durmuyor clubsports daha iyidir
Hocam doverdan dijon mu durban mi diye diye en sonunda dijona gectim. Gorsel tabiki durban gibi degil fakat mantigim beni buna yonlendirdi. Sizce iyi mi yapmışım? İkisini de kullanan birisi olarak yorumunuz nasi olur?17 den 18 e geçenlerin birçoğu pişman konfor vs.. 18 durban jantla gelen araçlarda süspansiyon farkı var. aracınız comfortline vs.. ise 19 lara çıkarsanız araç jantın üstünde yürür 18 ideal fiyatlar çok artmış Oz dan başkası boş ama aşırı pahalı
17 ye 18 e 19 a geçen arkadaşlar yorum yapacaklardır. ben 17 dijonla 18 durbanı uzun süre kullandım. görsellik uğruna çok şeyden vazgeçeceksiniz.