İnerken sinyal koluna değmis olabilir misiniz?golfdas dedi:Arkadaşlar merhaba; sağ park lambam sürekli yanıyor, araç park halinde stop edilmiş ve kapıları kilitli durumda ama sağ parklar hem önde hem arkada sürekli yanıyor bi türlü kapatamadım , neden olabilir bu durum
teşekkür ederim hocam sinyal dönük tarafın parkı yanık kalıyormuş öğrenmiş oldum, selamlar..detobler dedi:İnerken sinyal koluna değmis olabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba; sağ park lambam sürekli yanıyor, araç park halinde stop edilmiş ve kapıları kilitli durumda ama sağ parklar hem önde hem arkada sürekli yanıyor bi türlü kapatamadım , neden olabilir bu durum
Sağ a sinyal verip stop etmiş olmalisiniz..
[emoji594]
Birgun issiz patika karanlik bir yolda arabayi yolun kenarina cekme ihtiyaciniz oldu;golfdas dedi:teşekkür ederim hocam sinyal dönük tarafın parkı yanık kalıyormuş öğrenmiş oldum, selamlar..İnerken sinyal koluna değmis olabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba; sağ park lambam sürekli yanıyor, araç park halinde stop edilmiş ve kapıları kilitli durumda ama sağ parklar hem önde hem arkada sürekli yanıyor bi türlü kapatamadım , neden olabilir bu durum
Sağ a sinyal verip stop etmiş olmalisiniz..
[emoji594]