@typhoons Hocam göçük sorunu vs diyorlar da yeni serilerde 2018 sonrası sanırım duzeltmis Honda tercihimin en büyük sebebi; genelde şehir içi sürüş, bagaj büyüklüğü (519lt), LPG uyumu, şanzıman hata vermemesi (otomatik) vb. Yanı kısacası artık aile büyüdüğü icin hız ve konfor dan ziyade hacim ve ekonomi onceligi ek olarak, arabaya fazla para vermek istemiyorum 180-200 arası dusuk km hatasızlar var.@Kingslayer bir ara bende düşünmüştüm. Şuan 200 bin civarı fiyatları yine boşlarının.
Megan üzmez, 1.3 tce çok iyi bir motor.2020 Megane hb 1.3 tce EDC 140 bg touch fiyat 201100
2020 Kia stonic 1.0 otomatik elegance konfor fiyat 203000
Bu araçlardan birini tavsiye edermisiniz arkadaşlar alınır mı?
@krym Kesinlikle civic yorumunuza katılıyorum hocam bi kaç haftadir takipteyim civic eco serisini orta yaş 30-40 arası çocuklu aile icin sanırım en uygun araç görünüyor şahsen kendi adıma@typhoons Sifir km almak akkilica olur
1. Honda Civic Eco ilk sirada gelir suanki piyasada, hem 2.eli Golfü aratmaz, bos falan arac degil, en bosu comfort golften daha dolu
2. Toyota Corolla 2. sirayi alir, yasiniza göre 1. sirayida alabilir ama genc birisi oldugunuzu tahmin ediyorum, gayet güzel araba, 2el 5 yillk golf yerine kesinlikle en bosuda olsa sifir km corolla alirdim, hb'de cok güzel
3. Sirada Megane HB tavsiye ederim, 2.elde üzmez
Kia'nin bu fiyatlarla yanindan gecme, stonic alinir ama 170-180 bin lira olsaydi, 2. elde üzer
B segment tercih edersiniz, full+full yeni corsa cok güzel
Aynen hocam avrupa araba kullanıp japon (performans modelleri hariç) kore arabasını beğenebilmek bence çok zor.(tasarımdan bağımsız) Alman alamıyorsan reno pejo bence doğru tercih. Hele hele 2020 de lpg fln nedir.Yüksek hızlarda kaputu dalgalanan Civic ve sağlamlık hissi vermeyen tenekeyi andıran corollayi hiç tavsiye etmem