Ön panjur ve orta braket arıyorum

@sonradangolfcu orta braket geçen gün sahibindende görmüştüm. parça kısmında aratırsanız ulaşabilirsiniz

@sonradangolfcu o ürünün yan sanayisi var mı çok merak ediyorum, ikincisi üzerinde vw ag logosu parça no ve tarih bulunması lazım. 

yan sanayi üründe bu gibi detaylardan bazıları olmaz. ya da kendi markası bir yerde olur.

[mention=17655]sonradangolfcu[/mention] o ürünün yan sanayisi var mı çok merak ediyorum, ikincisi üzerinde vw ag logosu parça no ve tarih bulunması lazım. 
yan sanayi üründe bu gibi detaylardan bazıları olmaz. ya da kendi markası bir yerde olur.
Var yan sanayiisi hemde çok kötü kalitesiz krom yerleri renk tutmuyor orjinal ile

@HONEY ambem kısmındaki nikelaj yarım olabilir mi acaba? benim araba high oem panjur tam nikelaja sahip. geçen bir arabada yarım nikelajlı gördüm alla allah dedim. teşekkürler bilgi için

Bende comforttan çıkma panjur var ancak logosuz ve bir köşesi (kaputun altında kalıyor)  kırık ancak montaja mani değil. Sırf kendi titizliğimden değiştirdim, braket maleses ekstradan yok.

Hocam ben satarım da piyasası ne ki bunun hiç bilmem ben :)  

Geri
Üst Alt