Bu vuruntudan once lastik sokulup takıldımı hic ? Surtme sesi gibi birseymi ?Arkadaşlar araç yavaş giderken bi vuruntu sesi geliyor hızlanınca ya ses kesiliyor yada ben duymuyorum.lastiğe vida girmiş ondan sanıyordum şimdi lastikçiye geldim bi baktım Balata büyük ihtimal bitmiş ondan dolayı ses geliyor olabilir mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 36883
Ekli dosyayı görüntüle 36884
Tamam iste yaridan yukarısinda full depo arasi biryerde ses yapabiliyor[mention=11839]HONEY[/mention] hiç denemedim hocam ayrıca depoyu Yarıdan aşşa inmeden full lüyorum
Ya balatalardan yada tekerin arkasındaki fren toz koruma sacından geliyordur. Sacı elinizle bir kontrol edin egılme yada ezilme varmı diye.@Balistique yok hocam sürtme sesi değil böyle lastik her döndükçe bass sesi gibi ama çok derinden gelen bi ses hızlanınca da ses duymuyorum
Depoyu yarinin altina düşür çeyrek de falan bir dene yapmazsa ses depodan[mention=11839]HONEY[/mention] aaaa o zaman ondan mı oluyor ses [emoji16] nasıl test edeyim ben bunu hocam
bu sesi geçenki büyük yağmurda fark ettim camlar önceden hep açık gidiyordum yağmurda camı kapattım sesi duydum