silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
İkinci resimde orayı biraz fazla çıplak bırakmış gibi geldi, jant yokmuş gibi sanki. Disklerin fazla gözükmesi hoş durmuyor bencesilvershadow dedi:
Hocam benim su an ki aracımda Durban 18" jantlar var. Haklısınız ülkemizdeki yollarda sıkıntı yaratıyor. Fakat Murat hocam sağolsun onun yönlendirmeleri ile DCC opsiyon eklettim. DCC sayesinde sanırsınız 18" jant degil 16" jant araca biniyorsunuz. Konfor kaybım neredeyse sıfır diyebilirim.ft19 dedi:@mcanerol
bu 18'' jantlarla 225x40x18 lastikler. sanki lastik yok, araç jant üzerinde gidiyormuş gibi olur.
Spor süspansiyonla kesinlikle haklısınız.ft19 dedi:@mcanerol
bu 18'' jantlarla 225x40x18 lastikler. sanki lastik yok, araç jant üzerinde gidiyormuş gibi olur.
Açıkcası bende spor süspansiyonlu araca hiç binmedin daha belkide bana su an yumuşak geliyordur hocam. Daha önce Scirocco 3,5 lük h&r yaydan sonra her turlu yumuşak geliyorscorpion dedi:ben spor süspansiyonla kullanıyorum 18" durbanları. Tabii ki süper konforlu olduğunu söyleyemem ama beni rahatsız eden bir sertliği yok. sadece tümseklerden biraz yavaş geçmek gerekiyor. Yani demek istediğim 3.5mm, 5mm spor yaylı araçlara binenler bilir araç kemik gibi olur, yoldaki yamalarda bile araç zıplıyormuş hissi yaratır Golf'te ki spor süspansiyonda böyle bir durum yok.Tatlı sert bir ayarı var. Benim lastiklerde Bridgestone Turanza ER300. Michelin falan gibi yumuşak hamurlu bir lastik taksam bir nebze daha konforlu olur muhtemelen.
DCC'li bir araca hiç binmedim o yüzden konfor ne kadar farkediyor bilemiyorum ama spor süspansiyon sertliği beni rahatsız etmiyor.
Ben hemen R için yorum yapayım.scorpion dedi:ben spor süspansiyonla kullanıyorum 18" durbanları. Tabii ki süper konforlu olduğunu söyleyemem ama beni rahatsız eden bir sertliği yok. sadece tümseklerden biraz yavaş geçmek gerekiyor. Yani demek istediğim 3.5mm, 5mm spor yaylı araçlara binenler bilir araç kemik gibi olur, yoldaki yamalarda bile araç zıplıyormuş hissi yaratır Golf'te ki spor süspansiyonda böyle bir durum yok.Tatlı sert bir ayarı var. Benim lastiklerde Bridgestone Turanza ER300. Michelin falan gibi yumuşak hamurlu bir lastik taksam bir nebze daha konforlu olur muhtemelen.
DCC'li bir araca hiç binmedim o yüzden konfor ne kadar farkediyor bilemiyorum ama spor süspansiyon sertliği beni rahatsız etmiyor.