Arkadaşlar öncelikle aracımın sizlerin gözünde değerini merak ediyorum mevcut piyasa göz önüne alınarak. Aracım 2015 model 1.2 TSİ 110bg Euro 6 motor comfortline manuel, KM 52.500 bunlara ek olarak sürüş konfor ve ışık görüş paketi, bej döşeme, oem Katlanır ayna, çift u LED far, 7.5 tip rcd330 Multimedya var aracımda. Tramer sadece 800 TL sağ ayna değişmesinden dolayı. Ve 2 adet küçük gamzesi var, nazarlık olsun diye elletmedim. Tamamen servis bakımlı. Aküsü 4 ay önce yeni değişti. Özenle kullanıldı. Aklıma gelenler bunlar, sizlerin görüşü nedir?
Sorum ise; babamda 2006 model doblo araç var, satışına niyetlendik. Birisi baktırmaya götürmüş ve aracı cihaza bağlamışlar, onların tabiriyle beynine bakmışlar ve aracın km sinin oynandığını söylemişler. Beyinden böyle bir şeye bakılabiliyor mu? Benim bildiğim böyle bir durum yok ve biz aracın km sinin oynandığını düşünmüyoruz. Teşekkürler şimdiden
Sorum ise; babamda 2006 model doblo araç var, satışına niyetlendik. Birisi baktırmaya götürmüş ve aracı cihaza bağlamışlar, onların tabiriyle beynine bakmışlar ve aracın km sinin oynandığını söylemişler. Beyinden böyle bir şeye bakılabiliyor mu? Benim bildiğim böyle bir durum yok ve biz aracın km sinin oynandığını düşünmüyoruz. Teşekkürler şimdiden
Moderatör tarafında düzenlendi: