2016 1.6tdi golf Orginal bakım ürünleri güvenilir site tavsiyesi

Ayhan5353

Üye
İsim
Ayhan
Arkadaşlar volksvagenin bakım ürünlerini alabileceğimiz güvenilir bir site varmı sahte ürün göndermeyen işini düzgün yapan bir firma .

2CR Ankara

@2crankara instagram hesabından veya 0542 145 58 00 no ile Whatsapp'ten yazarsanız liste halinde fiyat verirler, selamımı ve forumdan aradığınızı söyleyin.

Sıvılarda Motul kullanırlar, Ankara'da yetkili bayiler. MOTUL en çok sahtesi yapılan markalardan biri, bu nedenle internet üzerinden siparişini önermem, doğrudan bayi kanalı ile alın derim. Ben de aracımın tüm sıvıları için MOTUL kullanıyorum ve çok memnunum. Filtreler içinde MANN-MAHLE gibi çoğu zaman BOSCH'tan daha iyi ve VW'ye OEM parça üreten benzeri markaları tercih ediyorlar.

Eski yağınızı iyice temizlemek ve tortulardan kurtulmak için MOTUL Engine Clean tasiye ederim, arkadaşlar size konu hakkında bilgi verir, 2 bakımda bir bu ürünü ekliyorum. Bakım sonrası motorunuzun daha sessiz ve serin çalıştığını hissedeceksiniz. Eğer araç km'niz 60.000'i geçtiyse fren hidroliğinizi de değiştirmenizi tavsiye ederim, servisler çok bu konya değinmez ama cidden çok farkediyor.

Son düzenleme:
2CR Ankara

Mert Ilgın - 0 507 510 52 59 / Mustafa Tozluyurt - 0 531 583 64 78 Whatsapp'ten yazarsanız liste halinde fiyat verirler, selamımı ve forumdan aradığınızı söyleyin.

Sıvılarda Motul kullanırlar, Ankara'da yetkili bayiler. MOTUL en çok sahtesi yapılan markalardan biri, bu nedenle internet üzerinden siparişini önermem, doğrudan bayi kanalı ile alın derim. Ben de aracımın tüm sıvıları için MOTUL kullanıyorum ve çok memnunum. Filtreler içinde MANN-MAHLE gibi çoğu zaman BOSCH'tan daha iyi ve VW'ye OEM parça üreten benzeri markaları tercih ediyorlar. 

Eski yağınızı iyice temizlemek ve tortulardan kurtulmak için MOTUL Engine Clean tasiye ederim, arkadaşlar size konu hakkında bilgi verir, 2 bakımda bir bu ürünü ekliyorum. Bakım sonrası motorunuzun daha sessiz ve serin çalıştığını hissedeceksiniz. Eğer araç km'niz 60.000'i geçtiyse fren hidroliğinizi de değiştirmenizi tavsiye ederim, servisler çok bu konya değinmez ama cidden çok farkediyor.
Tesekkur ederim . 

Arkadaşlar volksvagenin bakım ürünlerini alabileceğimiz güvenilir bir site varmı sahte ürün göndermeyen işini düzgün yapan bir firma .
Aloparca.com'dan 4 sene kadar önce Golf 6 aracım için periyodik bakım seti almıştım. Tek alışveriş ne kadar fikir verir bilmiyorum ama memnun kalmıştım.

mann filtrenin internet sitesine girerseniz orada orijinal filtrelerin satıldığı konumları görebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt