Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum golf 7 aracımın jantlarında çok fazla Demir tozu birikiyor arabayı jantı yıkıyorum 2 gün sonra jant Demir tozundan gözükmüyor balatalar ve disk 1 ay önce değişti sebebi ne olabilir teşekkürler
Balata ve diskin alışma aşamasında olmasından olabilir. Bir de malzeme kalitesi de etken olabilir. Eskiden de aynı şekilde kirleniyorsa, fren çok kullanıyorsunuz demektir.Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum golf 7 aracımın jantlarında çok fazla Demir tozu birikiyor arabayı jantı yıkıyorum 2 gün sonra jant Demir tozundan gözükmüyor balatalar ve disk 1 ay önce değişti sebebi ne olabilir teşekkürler
6 ayda bir veya senedir bir kez "kaliteli bir markanın" demirtozu temizleyicisini kullanabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum golf 7 aracımın jantlarında çok fazla Demir tozu birikiyor arabayı jantı yıkıyorum 2 gün sonra jant Demir tozundan gözükmüyor balatalar ve disk 1 ay önce değişti sebebi ne olabilir teşekkürler
Söylemiş olduğunuz şeyin mantığını var mı., yok@forzaGilles 6 ay boyunca jantım batmayacak mi yani
Hocam ben sormuş olayım, çözüm nedir?Evet böyle bir çözüm mevcut...