Haklısınız ama Alcantara önceki aracımda denememiştim. Hissiyatına bayıldım bir süre böyle kullanacağım.Uygulama başarılı, ama o güzelim deri direksiyona siz dokunamayacaksınız, o zaman ne anlamı kalıyor ki. Bence siz eskitin direksiyonu ikinci elde alan yenilesin.
Gule gule kullanin maliyet ne oldu bilgilendirirseniz guzel olur aslindaMerhabalar,
Malum araç 2020 olunca Deri kısımlarını korumaya almak aracı aldığım günden beri aklımdaydı. Nihayet bugün 1. aşamayı tamamladık 2. aşamada ise vites derisini korumaya alacağız.
Tercihim Gri halkalı ve açık gri dikişli alcantara oldu. :masallah:
Buyrun :
Ekli dosyayı görüntüle 37601
Ekli dosyayı görüntüle 37602
Ekli dosyayı görüntüle 37603
Ekli dosyayı görüntüle 37604
Ekli dosyayı görüntüle 37605
Maliyet de 120 ürün 40 dikimi oldu. Vites kısmı içinde parça 50 dikimi yok ben kendim takacağım. Ölçüleri varmış arkadaşda hazırlıyor haftabaşına yollayacak.Gule gule kullanin maliyet ne oldu bilgilendirirseniz guzel olur aslinda
Bunun hastasiyim ben de ne yazık ki yaptiracak imkanım yok şu anda
TRY 193.51 | CARDAK el dikişli siyah karbon fiber deri süet direksiyon kılıfı Volkswagen VW Golf 7 için Mk7 yeni Polo Jetta Passat b8Çok iyi yapmışıniz hocam aracını düşünen aracına değer veren insanlar hayatta bir çok alanda güvenilecek insandır derim...
Sıfır araba bana hizmet etsin anlayışı ile 200 bin civarında almış olduğunuz aracı hor kullanmaniz mantık dışı olurdu...
Tek eleştirim var eleştiri demeyelim de ne yazık ki hiç sevmiyorum o tuş takımınin köşesi görünüyor ta hiç hoş olmuyor bence
Bunun hastasiyim ben de ne yazık ki yaptiracak imkanım yok şu anda [emoji20]
yine de hayırlı olsun pandemi sürecinde mantıklı işlem 🖒🖒🖒