Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar 2013 golf 7 aracimin sag on ve arka yolcu taraflarında tabanda su birikiyor klika gideri tıkanmıştı açtırdım sorun yoktu simdi baktim tekrar oluşmuş. Klima açıkken altina bakiyorum su damlamiyor iceri veriyor muhtemelen. Başına gelen varmı çözüm nedir
@mehmetcimcik klima açık olmadan önce de su var mıydı?
Yani daha önce de yazdığım gibi, herhangi bir sudan geçme, yağmur görme, yıkama vs. sonrası olmuşsa başka
Eger klima kullanımı sonrası oluyorsa başka.
Gayet açık ve net.
Eğer ki bu sebeple serviste arıza tespiti yapılıp, klima tahliye temizliği yaptırmışsanız, yine gidip sorununuzun geçmediğini söyleyebilirsiniz. Ya da başka bir sorun da meydana gelmiş olabilir.
Kapının altindaki delikler tıkalı olabilir. Bal mumu sıkıyorlar iç kısmına eriyip cam arasından içe akan suyun tahliyesini yapan 3 delik tıkanıyor.
Yada arka sağ ve sol tekerin içte kalan 2 boşluğu var. bagaj kapagının ve farların arasından sızan suyu tahliye edecek .kisim oralardan alıyordur. başka olasılık yok bu kısımda da balmumu sıkılmış ve tahliyeler tıkanıyor.
Çok saçma değil mi çürümesin diye sıkılan balmumu ısıyla tahliyeli kapatıyor. Ve sonra araç daha kötü çürüyor.