ahmetyerebakan
Üye
Herkese merhaba, Nasipse yakın zamanda 1.4 tsi manuel bir araç alacağım mk 7.5 vw araç alma niyetine girdiğimden beride çeşitli yerlerden bilgiler edinmeye çalışıyorum. Alacağım araç comfortline paket. Edindiğim bilgilere göre geri görüş kamerası takılabiliyormuş destekliyormuş yani. Bu kısım güzel benim için. Sonrasında bu işin maliyetini araştırmaya başladım. Çok farklı fiyatlar geziyor ortalıkta. O yüzden burada sizlere sormak istedim.
1) Kullanılan kamera gerçekten söyledikleri gibi orjinal midir ? Orjinal logo kamera diyorlar çünkü acaba kelime oyunu mu var arada ? Çünkü montaj dahil 3 bin lira servis rakamına göre baya ucuz geldi bana
2) Eğer ürün aliexpress ürünüyse satın alabileceğim bir link var mı ? Destekleriniz için teşekkürler.
1) Kullanılan kamera gerçekten söyledikleri gibi orjinal midir ? Orjinal logo kamera diyorlar çünkü acaba kelime oyunu mu var arada ? Çünkü montaj dahil 3 bin lira servis rakamına göre baya ucuz geldi bana
2) Eğer ürün aliexpress ürünüyse satın alabileceğim bir link var mı ? Destekleriniz için teşekkürler.