Gezme dönüşü canı sıkılan bi ekip akşam radar atmış daha önce gündüz aynı yerde 80 ile ceza yedim. Gece koyacakları aklımın ucundan geçmedi inşallah yememişimdir.
Eğer gps verisi doğru ise radara düşmemişsinizdir.8 dakika önce, agacmalzeme yazdı:
Gezme dönüşü canı sıkılan bi ekip akşam radar atmış daha önce gündüz aynı yerde 80 ile ceza yedim. Gece koyacakları aklımın ucundan geçmedi inşallah yememişimdir.
Limit 50 mi 70 mi?gps te 70 gözüküyor ama çok gerideyken çekebiliyorsa en fazla 78 e devle tte gözükmedi bakalım yazdılarsa ne zaman gelir.
Bildiğim kadarıyla 77'ye kadar ceza yazılmıyor. Kamerada 78-79 göründüğünde öndeki aracın arkasına kalıyor gibi. Bu sebeple görmemiş olabilir. Kamera 78-79'da hızınız 82-83'tür. Tam Megane'nın yanında kadraja girdiğinizde kamerada 70-71 yazıyor. Bu da normalde 74 desek kurtarıyor sinyal durumu da, hatalı sollamadan yemeyin diye..@ogzogz o yolda 70 imiş önceden yediğimde sormuştum. önceden 80 ile yemiştim aynı yerde sağda kamyon vardı sollayıp geçince yemiştim. birde solda sinyal kullanın demişsiniz onu anlamadım.