Start-stop hatası

Yunus2525

Üye
İsim
Yunus
Arkadaşlar benim golf7 1.2 tsi aracım var 10 gün önce akü uyarısı verdi aküyü değiştim mutlu akü aldım şu iki gündür start stop hata diye yazı geliyor ne yapmam lazım 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar benim golf7 1.2 tsi aracım var 10 gün önce akü uyarısı verdi aküyü değiştim mutlu akü aldım şu iki gündür start stop hata diye yazı geliyor ne yapmam lazım 
Aciliyet gerektiren bir durum değildir.

Akünüzü aracınıza cihaz ile tanıtmanız yani kodlama yaptırmanız gerekir. 

Ayrıca arama sekmesinden forumdaki konulardan akü değişimi sonrası ya da öncesi  birçok başlığa erişebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aleyküm selam bilgileriniz için teşekkür ederim tedirgin olduğum için acil yazmıştım bugün akü değişimi yaptım bir saat sonra araç normale bindi ama şimdi bir daha hata verdi akü tanıtımı lazım mış onu yaptıracak mışım aldığım yerin ustası hastalanmış 10 gün sonra gel dediler 10 sonra tekrar gidicem akibetini hazarım. Hayırlı günleriniz olsun 

@Yunus2525

değerli üyemiz; Öncelikle kısa da olsa kendinizi Tanışma bölümünde  tanıtınız daha sonra forum kurallarına göz atınız. Konu Başlığı açarkende Aciiil vb kelimelere dıkkat ediniz. Ayrıca ANA KONU üzerinden bu gibi taleplerinizi belirtirseniz ordan daha kısa zamanda cevaplar alabilirsiniz.

Bu bilgilerin aramıza hoşgeldiniz der keyifli forumlar dilerim.

Geri
Üst Alt