Dizel 2013 midlineplus ne kadar eder

Salihcan

Üye
İsim
Salih
Değerli forum üyesi arkadaşlar sizce kendi aracımın güncel fiyatı ne kadar ederArtık hıglıne gücüm yetmez ama comfortline almayı düşünüyorum inşallah yarın sarı siteye koyacağım  tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim araç 1.6 dizel 123 binde iki parça sol arka kapı ve sol arka çamurluk boyalı hasar kaydı yok 

40AA7E19-B183-4BF8-B04B-3EFDE990D2C4.jpeg

E3710BBE-79F2-4FD3-B01A-4AF6D81951F3.jpeg

84AF6CF1-7F25-4EC7-BC6E-BA642F382CFC.jpeg

EBB27C1C-4AC5-4512-957A-A4800CA1867A.jpeg

93DCC874-E274-42A6-B278-4078B003ED21.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Salih hocam sizin araç comfortline olmuştu neredeyse. (Far yağmur sensörü eklenebilir)

Km düşürmek, model yükseltmek ve DSG içinse anlarım değiştirme ihtiyacınızı.

Ya da çok km yapmıyorum dizelin dpf temizlemesinden bıktım yerine tsi a geçeceğim, daha düşük mtv ödeyeyim derseniz de anlarım ama.

Şimdi 7 kasa comfortline alacaksak, jantları hitadan dover a düşecek, media ekranı eski media ekranına dönüşecek,

hız sabitleme vs olmazsa alacağınız araçta direksiyonunuz da aynı kalacak.

Avantajlarınız

dijital klima

Piyano black trimler

yeni koltuk döşemeleri olacak

belki bej döşeme ve antrasit içtavan denk gelirse daha ferah iç mekan

Far yağmur sensörü , otomatik kararan içdikiz aynası (birçok ilanda yok)

Camtavan (hepsinde yok tabi)

Orjinal ön arka park pilot (birçok ilanda yok)

Virajlarda sis yanması

geri viteste yan ayna indirme vb

özellikler katkı sağlayacak belki ama alacağımız araçla arada ne kadar makas farkı var onu da değerlendirmeye almak lazım.

Aracınıza yaptığınız harcama ve emek fiyata ne kadar yansıtılabilir tam emin değilim. Midline plus kategorisinde emsal araçlara göre media ekranı fonksiyonel tuştakımı ve 16 hita jantlar avantaj yaratacaktır elbette. Ama tabi ki bir comfortline fiyatına yaklaşamayacak. 

155 civarı bir fiyatla satılabilir diye tahmin ediyorum. 

@Kysr038 yorum için çok teşekkür ederim haklılık payın var evet öncelikle  otomatik düşük km içi bej bakacağım inşallah üste fazla vermeden almayı düşünüyorum bakalım 

Geri
Üst Alt