Led gündüz farı(park lambası)

Kordi_gs

Üye
İsim
Koray
Arkadaşlar benım sağ ön gündüz far ımın ömrü dolmuş olacak ki artık yanmıyor bende söktüm yenisini alıp takacaktım gittim birkaç yere sordum 2 adet set halinde satılıyor diyorlar vede 150₺ ortalama bunu tek bulma şansım varmı tek göz geziyorum ve acayip uyuz oluyorum 😂😂

5507F6A0-E745-4002-9D7B-8BB1F298D072.jpeg

0E874331-771E-45D6-B8E7-8B864E9AEDC1.jpeg

Çift alın diğerini de yedeğe atın belli bir müddet sonra diğeri de patlayabilir sonuçta.

Hatta biri eski biri yeni olunca ton farkı vs olabilir, o yüzden iyi ki çift almışım diyebilirsiniz.

@Kysr038 alternatif yolu yokmu bu led lerin hocam

hep dedikleri  9-10 ay gider 
10 ay giden çin malı led ten hayır gelmez., halojen taksanız 2-3 sene gider.,

Zaten sizin aracın gündüz farı ile uzun farı (aynı ampül) tek ampül üzerinden çalışıyor., Siz led takarak uzun farınıza eziyet ediyorsunuz çünkü merceksiz klasik tip fara led takmak (uzun farda) vasat bir aydınlatma sağlar., karşıdan geleni rahatsız eder., 

Aracın orjinali olan standart H15 tip ampül bir alın geçin. 

61O7kOuPQXL._AC_SX522_.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles valla  hocam tam aradığım cevap eyvallah çok saolasın.henüz 9 aydır golf kullanıcısyım yavaş yavaş öğreniyoruz işte :)  pekala fiyatı nedir bu osram h15 in vede aldgım zaman ekstra bi işlem olmadan direk takabilir miyim ? 

@forzaGilles valla  hocam tam aradığım cevap eyvallah çok saolasın.henüz 9 aydır golf kullanıcısyım yavaş yavaş öğreniyoruz işte :)  pekala fiyatı nedir bu osram h15 in vede aldgım zaman ekstra bi işlem olmadan direk takabilir miyim ? 
H15 ampüller hem gündüz farı ve hem uzun far görevi gördüğü için pek ucuz değiller.,

Osram Original Line H15 (2 adet fiyatı) https://urun.n11.com/ampul/osram-h15-12v-55w-made-in-germany-64176-2-adet-P226345131

İstanbul'daysanız şu satıcı ile bir görüşün Osram ana bayisi ve toptancı olduklarından internetten daha uyguna verirler; 

https://yeniisikoto.com/tr/contact-us

https://www.instagram.com/yeniisikoto/?hl=tr

***Not: nereden alırsanız alın dikkat etmeniz gereken bişey var., H15 ampüllerin 12V ve 24V olmak üzere 2 tipi bulunur., 24V kamyonlar içindir binek araçlara uygun değildir..!!

Sizin almanız gereken Osram Original Line H15 12V

Farın arkasındaki silindir şeklindeki kapağını söküyorsunuz., eski ampülü söküp yenisini takıyorsunuz hepsi bu., sadece değiştirirken yeni ampülün cam yüzeyine dokunmamaya dikkat edin., yanlışlıkla temas ederseniz., camı çizmeyecek kaliteli bir (gözlük bezi) ile parmak izini silin.

[mention=520]forzaGilles[/mention] valla  hocam tam aradığım cevap eyvallah çok saolasın.henüz 9 aydır golf kullanıcısyım yavaş yavaş öğreniyoruz işte [emoji4] pekala fiyatı nedir bu osram h15 in vede aldgım zaman ekstra bi işlem olmadan direk takabilir miyim ? 
Hocam

2 adet h15 hediye edebilirim az kullanilmis

Uzunlari takmak cok basit

[mention=11839]HONEY[/mention] hediye de olmasında hocam bir tatlımı yersiniz [emoji4] yer mecidiyeköy müydü
Oooooo tatliiii miiii hayir diyemeyecegim bir durum

Evet Mecidiyekoy

Beraber takariz ampulu cam kismina dokunmadan eldivenle

Geri
Üst Alt