- İsim
- Bayrak
Eve giriş-çıkışı engelleyecek şekilde mi park etmiştiniz hocam, numara bırakmış mıydınız?Arkadaşlar sol ayna lazım mı sizce bu fotoda bana? Yerinden mi çıkmış mı bu ayna yoksa tırnakları veya tutan metal kısım yamulmuş mudur? Sizce nedir? Dün önüne park ettiğim evin sahibi tarafından aynam ve sileceğim kırıldı. Elinde sol ayna olan var mı eğer kırıksa?
Ekli dosyayı görüntüle 38397
Ekli dosyayı görüntüle 38398
Ekli dosyayı görüntüle 38399
Hocam, ev sahibinin zararınızı karşılayacağını da yazsaydınız keşke ilk mesajda, linç ediyorduk az kalsın adamı.@Musaaksoy @frknyldrm @Culture33 Arkadaşlar sorun yok büyütmedim olayı, evet evin girişine park etmiştim, telefonda bırakmıştım adam o kadar sinirlenmiş ki numarayı görmemiş. Bende hatalıyım ama onun yaptığı şiddettir. Polise tutanağa gerek duyulmadı adam zararı karşılarım dedi durdu zaten. Büyütmedim bende.
Şimdi bu ayna kırılmadıysa neden yukarı çıkık duruyor acaba alttan tutan yerler mi yamuldu, yamulduysa o nasıl düzelecek?
İyi olmadı tabii ki ama karşı taraf zararı karşılar ve helalleşilirse uzatmanın bir anlamı yok bence hocam.@frknyldrm Zararı karşılayacak diye o zat iyimi oldu şimdi, onu anlayamadım. böyle kişiler her zaman karşıdakine zarar verebilecek nitelikte insandır. benim de başıma geldi, hem de emanet arabada hiç bir yeri engellemezken şerefsizin evladı gelmiş sileceği kırmış aracın önüne bırakmış. ben de öyle görünce bastım küfrü, sülale aile hiç bir şey bırakmadım. o kadar küfür 7 ceddine kadar gitti de sesini çıkartamadı. onun için böyle kişilere hiç acımam çağırırım polisi mala zarar vermekten tutanak tuttururum. yarın başkasına yapmayacağı ne malum.