S silvershadow Emekli Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,996 Tepkime puanı 1,340 İsim Murat İNCİ 14 May 2015 #2
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,739 Konum İstanbul İsim Yusuf 14 May 2015 #3 silvershadow dedi: Genişletmek için tıkla ... R olsun rekor tüketim deneyeceğimi hiç sanmam
KS KS S silvershadow Emekli Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,996 Tepkime puanı 1,340 İsim Murat İNCİ 14 May 2015 #4 yusuf dedi: Genişletmek için tıkla ... R olsun rekor tüketim deneyeceğimi hiç sanmam Genişletmek için tıkla ... Yusuf Hocam; Geçen gün merak edip sormuştum. Golf R'ı olan bir dostuma; "yakıt tüketimi ortalamsı nedir?" diye. "10 litre civarında, rodaj koşullarına dikkat edilmesi koşuluyla" yanıtını aldım. Sizin güzergahınızda bir sorun var sanırım.
yusuf dedi: Genişletmek için tıkla ... R olsun rekor tüketim deneyeceğimi hiç sanmam Genişletmek için tıkla ... Yusuf Hocam; Geçen gün merak edip sormuştum. Golf R'ı olan bir dostuma; "yakıt tüketimi ortalamsı nedir?" diye. "10 litre civarında, rodaj koşullarına dikkat edilmesi koşuluyla" yanıtını aldım. Sizin güzergahınızda bir sorun var sanırım.