ÖSYM gibisin abi, tuzak sorular soruyorsun.6 saat önce, HONEY yazdı:
Sizce hangisi çakmaaa
Şaşırtmaçlı soru8 saat önce, HONEY yazdı:
Sizce hangisi çakmaaa
Hakan abinin aldığı yer kapanmış. Kendi ilanında yazmıştı stopların markasını öğrenip araştırmak gerekiyorİkisi de orijinal @HONEY
Valla Hakan abinin @hakan1979 sağolsun bana verdiği stopların kalitesinden çok memnunum.Sinyali beyaz değil sapsarı ve normal yanması gereken şiddette yanıyor. Ve o dörtgenlerin içi güçlü ve kenarları keskin homojen yanıyor.
Ama Sıkıntı şu , kırılınca çatlayınca eşini bulamayacağım Sem’in sattıkları ile arasında çok kalite farkı var
Bunun gibi bir ürün satan yer biliyorsanız sağ dış stop kırık, fiyat alabilirim
@hakan1979 bir de abi aldığın yeri hatırlarsan eğer varsa düşünen arkadaşlar, ordan alabilirler bence. çok kaliteli stop...
Merhaba muhammet, mslesef aldığım yer kapanmışİkisi de orijinal @HONEY
Valla Hakan abinin @hakan1979 sağolsun bana verdiği stopların kalitesinden çok memnunum.Sinyali beyaz değil sapsarı ve normal yanması gereken şiddette yanıyor. Ve o dörtgenlerin içi güçlü ve kenarları keskin homojen yanıyor.
Ama Sıkıntı şu , kırılınca çatlayınca eşini bulamayacağım Sem’in sattıkları ile arasında çok kalite farkı var
Bunun gibi bir ürün satan yer biliyorsanız sağ dış stop kırık, fiyat alabilirim
@hakan1979 bir de abi aldığın yeri hatırlarsan eğer varsa düşünen arkadaşlar, ordan alabilirler bence. çok kaliteli stop...
Bende anlamıyım hocam orjinalini ile yanyana gelseHiç anlamayan biri olarak gri araç çakma derdim ama.
Beyaz araç sizindi galiba Bülent hocam, sanırım çakma olan o [emoji3]
Aynen ustad fena kayiiiiyooorrrAbi sonuçta ikiside kayıyor boşver replikasını orjinalini dışardaki adamlar nerden anlasınlar tek diyecekleri şey off şuna bak be ne güzel kayıyor [emoji3]
(Beyazdaki replika iç stoplardaki 1-2 led içi boş kalmış ) [emoji4]