39AKN039
Üye
Arkadaşlar anahtardan bagaj kapağı açma işlemini yaptıran oldumu nasıl bir yöntem gerekli bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Amortisörler değişiyor ve oluyor.@uranusgrey_golf teşekkürler ben komple yukarı kalkmasını araştırıyordum
Hafızaya aldırma pahalı olanlarda var ama ucuz olanlarda yok. Sıkışma önleme hepsinde sabit diye biliyorum. zorlanırsa duruyor.Bu konu açıldığında hep aklıma gelen endişe, kapalı garajda veya araç arkası duvara çok yakın olduğu durumlarda bagajın otomatik açılması durumunda kapağın bir yere çarpması sıkıntısıdır. Özellikle amortisör değişimi ile yapılan işlemlerde buna çok dikkat edilmeli gerekir diye düşünüyorum (bagaj kapağı daha hızlı ve sert kalkacaktır )
Diğer sistemler ile alakalı olarak, Geçenlerde bmw x1'in otomatik bagaj açılma sistemini inceleme şansım oldu, hem bagaj kapağının ne kadar yüksekliğe kalkacağını ayarlayabiliyorsunuz, hemde bagaj açılması sırasında kapak bir engel ile karşılaşırsa otomatik duruyor. Sonradan yapılan sistemlerde buna dikkat ediliyormu bilmiyorum ama olmadık zamansız kazaların önüne geçmek için önemli diye düşünüyorum.
@metinkar parça numarasıyla aratınca bu çıktı abi sanırım unutmamışsın peki açılması kapanmasından memnunmuydun abi
Ekli dosyayı görüntüle 39347