Golfhuseyin
Yeni Üye
- İsim
- Hüseyin
ekrandan mı yoksa suyu ölçecek bir sensor mü yok bilemedim yağ falan gösteriyor ama su sıcaklığını göstermiyor, birde gösterse ne olacak ki çay mı demleyeceğiz sanki hararet az yükselse araba zırrzırr ötüyor zatenBizim ekran mı desteklemiyor acaba araç 2017 comfortline
Bende hararette yok, yağ da. Bu sebep kaldırdım, hiç bir anlamı olmayan görseller...ekrandan mı yoksa suyu ölçecek bir sensor mü yok bilemedim yağ falan gösteriyor ama su sıcaklığını göstermiyor, birde gösterse ne olacak ki çay mı demleyeceğiz sanki hararet az yükselse araba zırrzırr ötüyor zaten
Aracın kadranı değiştikten sonra yağ sıcaklığını göstermeye başladı. Şimdi ise basınç gelmiyor. İlla bir eksik var..@isfa67 Aracinizda Pusula Yoktur'da Ondan
@yavuzbattal @emrdmrc Yag Su gostermemesinin kaynagi farklı, aracta sensorler var olmaz olur mu
kısa ve net diyorsun yani açılan her özelliğin çalışmasına alışık olduğum için garip gelmişti. bir de metre gibi bişey var o da çalışmadı .@isfa67 Aracinizda Pusula Yoktur'da Ondan
@yavuzbattal @emrdmrc Yag Su gostermemesinin kaynagi farklı, aracta sensorler var olmaz olur mu