Merhaba. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam ve varolan bir konuyu hortlattıysam özür dilerim. 2016 Golf7 aracımı yükselen fiyatlar nedeniyle modelleyemediğim için bende elimden geldiği kadar doldurma kararı aldım. Bütün parçaları orijinal aldım, dinamik led stoplar, yağmur ve far sensör seti, katlanır aynalar vs. Orijinal ölçüleri uymadığı için J led farları mecburen replika almak zorunda kalıyorum nereden almam gerektiğini yada kalitesini bilmiyorum ve bir diğer sorun ise takacağım ampul led mi xenon mu olmalı montaj yaptıracağım arkadaş j ledin mercekli olduğunu ve led ampulün aydınlatma performansının kötü olacağını belirtti o yüzden xenon tavsiye ediyor başka arkadaşlar ise kaliteli led ampullerin olduğunu şimşek etkisi için onu almam gerektiğini belirtiyor.
Benzer bir şekilde J led uygulaması yaptıran var mı? Farı nereden almam gerektiğini ve hangi ampulu takmam gerektiği ile ilgili bilgi verirseniz mutlu olurum. Şimdiden Teşekkür Ederim..
Benzer bir şekilde J led uygulaması yaptıran var mı? Farı nereden almam gerektiğini ve hangi ampulu takmam gerektiği ile ilgili bilgi verirseniz mutlu olurum. Şimdiden Teşekkür Ederim..